İyi gunler,

Oncelikle uzun suredir nokia c5-03 kullanmaktayım ve yakın tarihte telefonumu ust seviye bir model ile değiştirmeye karar verdim. Gerek incelemeniz olsun, gerek başka incelemeler olsun ozellikle LG G3 kafama yatan olmuştu ozellikle 16 GB versiyonu fiyat acısından bana cok uygun geldi bunun sebebi ise telefonu sadece gunluk kullanımda aşırı uygulama yuklemeden ve oyun bağımlısı olmamam idi, gerci sorunlar Micro SD ile halledilir, ama aklımda bazı sorular var.

Şimdi neredeyse sorunu olmayan telefonlar yok gibi ama yine de 2-3 ay daha bekleyip para biriktirip Xperia Z2'ye ve HTC One M8'e yonelmek de tercihler arasında ama asıl kafamı karıştıran nokta şu: Şimdi ozellikle 64 bit'e gecişler başlayınca yakında yeni duyurulacak telefonlar olacaktır mutlaka aynı şey Snapdragon 805 icin de gecerli. Şu an bulunduğumuz donem belki bir geciş donemi olabilir. Biraz bekleyip fırsatlara ve yeni telefonlara bakmalı mıyım? Belirttiğim gibi telefonumu her yeni modelde değiştiren bir kişi değilim aldığım zaman uzun sure kullanmak istiyorum acıkcası. Ozellikle bugun izlediğim teknoseyir incelemesinde telefonun aşırı yerilmesi ve bahsedilen ısı sorunları, ekran cozunurluğunun bataryayı cabuk bitirmesi gibi problemler kafamı karıştırdı ama telefonu kullananlar ise şiddetle oneriyorlar. Gerci diğer telefonlarda da vardır mutlaka boyle sorunlar.

Ayrıca aradığım ozellikler ise: Uzun sureli kullanım -belki de yılllarca- aşırı pil sorunları olmaması gibi ozellikler arıyorum bir de uzun sure kullanacağımı belirttiğim icin yekpare kasalar biraz kafamı karıştırdı. Gerci teknik servise gonderip sıkıntı cıkarsa bataryayı değiştirme imkanım olabilir. Beni telefon secimi konusunda aydınlatırsanız sevinirim Şu an yapacağım en doğru hamle nedir sizce?

Dediğim gibi aşırı ozellik manyağı değilim. Aşırı oyun oynayan bir tip de değilim ama aldığımda tatmin olmak istiyorum telefonu. Acıkcası butcem tam olarak LG G3 16 GB versiyonuna uygun. LG G3 denildiği kadar sorunlu bir telefon mu? Beni uzun sure goturur mu? Yoksa 1 yıla kalmaz yarı yolda mı bırakır? Yoksa LG G3 hakkındaki olumsuz yorumlar biraz fanboyluk eleştirisine mi kacmış? Bekleme taraftarı iseniz ne kadar sure beklemeliyim? Eğer uzun sureli kullanım icin uygunsa LG G3 alacağım değilse ise HTC ONE M8 ya da z2'ye para biriktirmeli miyim? Onerilerinizi bekliyorum. Teşekkurler.