Fakat onlarda boyle sorunlar vermiyor. Neredeyse bilgisayarı şu 1.5 ay icerisinde 6-7 kere formatlayıp değişik değişik yontemler denedim kendimce. Windows'un her surumunu kurdum her turlu yontemi denedim. Emulator operatorleriylede iletişime gecmeye calıştım ama sonuc gene aynı. Benim aldığım hatadan alan başkaları var mıdır diye araştırdım ama Turkce konular bulamadım. İngilizce konularda ise var olan yontemlerin neredeyse hepsini zaten yaptım.
Bilgisayarın verdiği hata şudur. Şu an en son nereye kadar cıkacak diye bekledim sırf fotoraf almak icin %99'dan sonra zaten bilgisayar otomatikman takıldı. Ld Player kendini donduruyor. Fakat bilgisayarda diğer menuleri kullanabiliyorum. Diğer emulatorlerdede boyle sorunlar yaşadım." memuplayer - noxplayer - koplayer - osbliss - gameloob vs farklı bir şey var ama ne onu bir turlu bulamıyorum. Emulatorlerin eski surumlerini de denedim. Fakat sonuc gene aynı. 1.5 aydır yaşanan bu sorunumu bilenler lutfen yardım etsin gına geldi arkadaşlar bu sorundan. 1 senedir sorunsuz oynatan PC'ye ne oldu boyle birdenbire?

Uygulama takıldıktan sonra zorla ayrıca zorla kapatmaya calıştığımda.
0x00007FFEEFA2A703 adresindeki yonerge.
0xFFFFFFFFFFFFFFFF adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu olamaz read.
Veya bazen de.
0x00007FFCCD4FABE3 adresindeki yonerge.
0XFFFFFFFFFFFFFFFF adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu olamaz read.