Herkese merhaba uzun bir aranın ardından foruma geri dondum ve artık yeni bir amiral gemisi telefon almanın vakti geldiğini duşunuyorum. Xperia Z2 ve G3 arasında surekli gidip geliyorum. Xperia Z2'nin kasası ve verdiği sağlamlık hissiyatı beni etkiledi. LG G3'un ise kasası pek sağlam gelmedi. Ote yandan Z2'nin bataryası cıkmıyor, G3'un ise cıkıyor. Şuan kullandığım Xperia sola'da bataryanın cıkmaması buyuk sıkıntı cıkartıyor, yedek batarya takma şansım olmuyor. İki telefonu'da yan yana inceledim, ekran panel kalitesi olarak Z2'nin yanında G3 beni pek etkilemedi. 2k ekranın pek farkı olmadığını gordum benim icin sarj daha onemli. Sabahtan akşama kadar ara ara telefondan internete giriyorum ekran surekli acık kalmıyor. Tek sarjla beni akşam eve gelene kadar idare etmesi lazım. Teknoseyir'in inceleme videosunda Z2'nin video cekimi sırasında surekli odaklama yapmasından şikayet ediyorlardı, Technopat'ın incelemesinde video cekimi sırasında surekli odak yapıp yapmadığına bakılırsa sevinirim. Arayuz olarak Z2 biraz daha akıcı gibi geldi. Note 4 ve Z3 tanıtıldıktan sonra fiyatlar biraz aşağı iner diye duşunuyorum. Ereyon.com'da 2 telefon arasında 50 TL gibi bir fark var. @egemen @recep Baltaş
Telefonlar Cep Telefonları LG LG-D855G332GB D855 LG G3 32GB Telefonlar Cep Telefonları Sony XPERIAZ2 Xperia Z2 Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2 vs. LG G3
Android Telefonlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Sony Xperia Z2 vs. LG G3