Android Revolution HD Bolge Sorununu Nasıl Cozerim?
Android Telefonlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Android Revolution HD Bolge Sorununu Nasıl Cozerim?
-
05-11-2022, 23:31:05Yakın zamanda fark ettiğim XDA forumunda epey bir unlu ve dikkatimi ceken Android Revolution HD'nin en son (52.0) surumunu Galaxy S3 cihazımda kullanmak istedim ancak yuklediğimde telefonumu Birleşik Krallığa kayıtlı gosteriyor. Daha da once benzeri bir durumla karşılaşmıştım ve CSC Changer programı sayesinde değiştirebilmiştim cunku Afrika ROM'u olarak gozukuyordu ve program ile Turkiye yapabilmiştim. Ancak şimdi değiştirmek istediğimde sadece birkac tane ulke gosteriyor ve bunlar icinde Turkiye yok. IMEI numarasıyla vs. değiştiremedim bu ROM'u kullanırken. Şu an Turkiye'ye kayıtlı olan orijinal 4.3 ROM'undayım ancak bu ROM'u denemeyi cok istedim. Bolge sıkıntısı olunca aslında yuklu olmaması gereken ulkenizde desteklenmeyen uygulamalar geliyor, telefon stabil calışmıyor ve neredeyse şarj olmuyor ve cokca batarya sıkıntısı yaşanıyor. Yaşadığım icin anlatayım dedim. Yani bu ROM'u Turkiye'ye kayıtlı olarak kullanamadım ve Orijinal 4.3 ROM'undaki hantallığın aynısını gordum bu yuzden tekrar normale dondum. Sizce bolgeyi Turkiye(TUR) olarak değiştirmenin bir imkanı var mıdır? Lutfen farklı ROM'lar onermeyin bircok ROM tecrubem oldu CyanogenMod'un Stable surumu cıkana dek bir Custom ROM kullanmak istemiyorum.