Arkadaşlar merhaba,
Tablete Android 6 ROM'u yuklemiştim. ROM stabil olmadığından bazı problemleri vardı. Tabletim General Mobile E-Tab 5 bu arada. Mesela tableti dik yapınca kalemi calışmıyordu. Biryerden dosya bularak TWRP'den flashladım. Şimdi dokunmatik olayını duzelteceğim. Tableti fabrika ayarlarına dondurmek istiyorum. Bayağı kullanmıştım temizledikten sonra kalibrasyonu yapacağım. Şimdi konuya geleyim. Ayarlarda fabrika ayarı yok. Yedekle ve sıfırlama da sadece ağ sıfırlama var. Ben de TWRP'den sıfırlamak istiyorum. Temizle diye bolum var oradan mı olacak neyleri sececeğim. Dalvik, veri vs. gibi şeyler var. Eğer sıfırlarsam onceden flashladığım kalemi duzeltme dosyası vs. varya o ayarlarda mı gider. Yoksa normal tableti sıfırlayıp uygulamalar, fotoğraflar vs. onları mı siler. Cunku flashladığım dosyaları zor buldum. Kameraya giriyordum kamera ters gosteriyordu vs. umarım anlatabilmişimdir.
Sonuc:
Nereden sıfırlayacağım?
Sıfırlarsam icine flashladığım dosyalar silinir mi? Yani tableti actığımda aynı sorunlar gelir mi? Yedeğini aldım bu arada bilgisayara da attım.