Qcow2 formatında ve ISO ile denedim (ımg hicbir şekilde ISO dosyası bulamadım (bilgisayarda donuşturduk ama telefona aktaramadım)
Yardımcı olsanız telefon ozellikleri cok guclu ve tam performansını alabileceğim ayarları onerir misiniz?
POCO X3 GT cihazım var 8 GB RAM 128 GB depolama alanı var (flash bellek takabiliyorum istediğim gibi)
Eğer olursa universitede cok işime yarayacak.
Şu an kucuk klavye mouse ve USB coklayıcı mevcut (klavye ye dik bakacak şekilde bir şey yapacağım telefon sabit olsun diye)
Bir donuşturucu daha alacağım goruntu verebilsin diye aynı zamanda şarjı da oradan edeceğim USB de coklayıcı olacak. Power bank ta koyacağım (klavye altına muhtemelen 2 tane 10000 MAh'lık alırım)
Bu şekilde aklımda bir plan var yani kucuk bir laptop olacak.
Masaustu bilgisayarım var ama bu aralar bozuk ekran kartı servise gondereceğiz (cip arızası verdi galiba driver kurulduğunda goruntu gidiyor) neyse konu bu değil.
Bana Windows 10 tam performans alabileceğim bir sanal makine kurmama yardımcı olur musunuz?
Anlaşılan QEMU'ya ihtiyacım var Termux ile kurulabiliyor VNC ilcede goruntu alınabilir ama Termux da nasıl kuracağımı cozemedim.
Bana ya Limbo ya da Termux ile kurulumu anlatabilecek, yardım edebilecek var mı?
Ve indirme linkine gonderirseniz cok iyi olur cunku img olarak Windows 10 kurulum dosyasını bulamadım.
Bayağı bir sonradan yazıyorum. Windows kurulumunu başardım. Başka bir uygulama ile kurdum. Aynı uygulamanın surumleri var.
Bu iki uygulama ile yuklenebiliyor. Gerci başka surumu cıkmış galiba. Onuda denersiniz artık. Ben alttaki versiyon ile kurabildim ISO dosyasını.