@ali Gungor ve @recep Baltaş, sizleri cok uzun zamandır zevkle takip ediyor ve şunu hep yazmak istiyordum. Sizleri tebrik etmek istiyorum.

Youtube kanalınızı keşfettikten sonra başka kanalları takip etmez hatta edemez oldum.
En ince ayrıntısına kadar inceleyip hakkını veriyorsunuz işinizin.
Yuzunuz hep bize yansıttığınız şekilde guzel gulucuklerle dolsun

Ben sizin goruşlerinize cok değer veriyorum. Iphone 4S kullanıcısıyım. Her yeni cıkan telefonda "Bu telefonu alacağım." dedim. Ama hep biraz eksik geldi telefonlar. Şimdilerde ozelliklerini henuz bilmesem de guzel iki telefonun cıkmasına cok az kaldı; Iphone 6 ve Samsung Note 4.
Ben bunlar arasında secim yapmadan once hic Android kullanmadığım icin Androidten memnun kalır mıyım acıkcası bilemiyorum.

Telefonlardan ote, ben en cok bunu merak ediyorum.
Size dediğim gibi goruşlerine cok değer verdiğim insanlarsınız. Cunku biliyorum. Kendinize neyi uygun goruyorsanız bizimle de onu paylaşmak istiyorsunuz, paylaşıyorsunuz da.
Siz kendinize hangisini uygun gorurdunuz ?
Neden Android bir cihazı yada İOS bir cihazı tavsiye edersiniz ?

Bu "Android vs İOS" konuları sizi sıktı biliyorum. Ama tam olarak cevap verilmiş bir konu yok.
Sizi de sıktığım icin ozur dilerim. Fakat ben bu iki telefonun işletim sisteminin eksi ve artılarını bu konudaki yetkin kişilerden duymak isterim.

Şimdiden teşekkurler.
Emeğinize sağlık