Merhabalar arkadaşlar, bugun sosyalde neden GM discovery onerilmediğinin nedenlerini acıklayacağım, eğer eksik yazdığım birşeyler olursa sizde ekleyebilirsiniz.

Ben boyle iğrenc bir ekran gormedim, benim S3 Mininin ekranı cok cok daha iyi diyebilirim. Boyle ekran plastik gibi değişik bişey. Android surumu 4.2.1 arayuz iğrenc, ana ekran tuşuna dokunuyorum 5 saniye sonra geliyor ana ekran, menu iğrenc. Ve 4.2.1 diye bir surum hic duymamıştım. İlk defa goruyorum boyle bir surumu. Yani arayuz iğrenc. Tasarım ve malzeme kalitesi iğrenc. Oyle iğrencki, uzerindeki General Mobile yazısı siliniyor. Şarj durumuda ayrı bir beter, bir telefonun ekranı kapalıyken şarjı 2 saatde biter mi ya? Ve parlaklık kısıkken. Bu aralar iyice dalga konusuna geldi GMD. "Sat diskavri al" sozu cıktı, neden T50 ve Moto G gibi doğru duzgun firmaların guzel cihazları varken GMD alınır ki?
Evet arkadaşlar, neden gmd onermiyorsunuz sorusuna bu konun linkini koyabilirsiniz. Benim yazmadığım bircok şey olabilir, sizde soylerseniz sevinirim.