Xperia Z2 telefonum kamera camından iceri su aldı. Su buharlaştı ama suyun izi kaldı camın icinde. Ben şimdi bu cihazı yetkili servise gotursem :

1- Telefonun acılma videolarından izlediğim kadarıyla arka kapağı cıkarınca cam temizlenebiliyor. Servise verip temizlettirmeyi duşunuyorum.
2-Arka kapak acılırsa tekrar eskisi gibi olur mu? Biliyorum sacma bir soru ama yine de endişelerim var.
3-Servise gittiğimde bağırıp cağırsam, sizi dava edicem desem gozleri korkup ucretsiz hizmet verirlermi?,
4-Kamera performansı bana gore iyi durumda ama parlak bir ışığı cekmeye kalktığımda orn. sokak lambası, ışık cok fazla parlıyor, siz cıplak gozle ışığa baktığınızdan 2-3 kat daha fazla. Sizce bu durum normal mi?
5-Telefonu ben su gecirmez diye aldım, mutlaka siz de gormuşsunuzdur televizyonda vs. reklamları, resmen beni suya sokmaya itti reklamları sanki telefon değil su altı kamerası.
6-Tuketici haklarına başvurabilir miyim? Bunu deneyen arkadaşlar var mı? Sonuc alınabilir mi?

Biraz uzun yazdım ama okuduysanız sevinirim. Benim icin oenmli olan 2, 4 ve 6. maddeler. Yardım edebilirseniz cok memnum olurum.
@recep Baltaş
@egemen