Mrb arkadaşlar... Elimde İMEİ konlanmış bi Galaxy S3 cihaz var ve S3 kullananlar bilir ne zaman bi guncelleme yapmaya kalksam anında İMİ ucuyo ve ağda kayıtlı değil hatası alıyorum. Surekli başıma bu problem gelmesin diye telefoncu hangi romu attıysa onu kullanıyodum (mecburen) ! Ama ne oldu bilmiyorum telefon gece olunca inanın yalan değil donuyo ne yaparsam yapim bi turlu cozemiyorum. Şimdi gunduz gece karketmiyo surekli donuyo Telefon acılıyo bi sure bekliyo 5 saniye falan sonra kitleniyo acamıyorum ne yaptıysam olmadı. Belki hattan olabilir diye sim kartı cıkardım hafıza kartını cıkardım bide oyle denim dedim ama gene olmadı hala donuyo. Bundan 1 hafta kadar once de boyle olmuştu format attım gecti ama şimdi gene aynısı oluyo. Bende CyanogenMod 10.1 yada 10.2 herangi bi romu yuklemeye karar verdim. Ama dedigim gibi S3'e herangi bi rom atmaya kalksanız anında gidiyo İMEİ internetten baktım arıza.patch falanda care olmuyo. EFS hic denemedim ama ondan da pek umutlu değilim. IMEI kaybolmadan bu romu atabilirmiyim Lutfen biliyorsanız acil yardım edin bana bu konu cok canımı sıkıyo..!