Spor Toto Super Lig ekiplerinden Giresunspor, evinde oynadığı İstanbulspor karşılaşmasından galip ayrılarak 8 maclık uc puan hasretini sona erdirdi. 12 puanla duşme hattının uzerine cıkan Giresunspor'da Teknik Direktor Hakan Keleş macın ardından değerlendirmelerde bulundu. Keleş, şunları soyledi:
"Camiamızın boyle bir galibiyete ve morale ihtiyacı vardı. Kazandığımız icin mutluyuz. Ama mac istediğimiz gibi gecmedi. Kotu başladık. Yaptığımız bir hatadan rakibimiz one gecti. Sonra toparladık. 3 gol bulduk. Daha da artırabilirdik. Ama biraz rehavet oldu. Sonra rakibimizin son dakikalarda bulduğu gol ve sonrasındaki sıkıntılı surec bizim icin kotu oldu. Kazanmak bizim adımıza guzel oldu. Onumuzde Fenerbahce macı var. Ona hazırlanacağız. Rakibimiz İstanbulspor'a bundan sonraki maclarında başarılar diliyorum."

"İLK YARI HEDEFİMİZ 20 PUAN"

Super Lig'in ilk devresinde Giresunspor'un oynayacağı 6 mac kalırken Teknik Direktor Keleş, ilk yarı puan hedeflerinin 20 olduğunu dile getirdi.
Keleş, "12 macta 12 puan aldık. Mac ortalaması 1 ile gidiyoruz ama arada kazanabileceğimiz maclar oldu. Şanssızlıklar oldu. Bu seneki hedefimiz 20 puanın uzerine cıkabilmek. Cunku icerideki maclarımız rakiplerimizle olan maclar. Beni en cok uzen cok iyi oynadığımız Ankaragucu macından kaybettiğimiz puan bizi biraz sıkıntıya soktu. Diğer maclarda rakiplerimizin inanılmaz kadro kaliteleri var. Onlar gecen seneden guclenerek geldiler. Biz sıfırdan bir takım kurduk. Bu bizi biraz zorluyor. Zaman zaman performanslarımız dalgalı oluyor. Yeni bir takım olmanın zorlukları var. Ama hedeflediğimiz puan 20. Ulaşırız diye duşunuyorum" şeklinde konuştu.