Baştan sona videolu anlatım hazırlamayı duşunuyorum, ancak izlenir mi, izlenmez mi bilemiyorum. Yalnız sorunsuz calışıyor diyemem, cunku bazen telefon donuyor ve kapanıyor, ilk yuklediğiniz google play v.s girmiyor ve onun dışında ise 4.1.2'de olan uygulamalar 4.4.2'ye uymayabiliyor. Bu konuyu acma sebebim telefonun tamamen kasmadan desteklediği, tek eksiği "Tasarruf Modu" olmaması ki bunuda "Battery Doctor" uygulaması ile halledebilirsiniz. Kuracak olursanız yardımcı olurum, isterseniz anlatım konusuda acabilirim. Forum da geniş bir anlatım bulunmamakta, ilk anlatan olmak guzel olur bu arada yorumlara anlatmamı isterseniz yazın. Teşekkur ederim.
Şuanda vazgecme nedenleri;
1- Gercekten cok hızlı şarj yiyor ve yukarıda belirttiğim gibi guc tasarruf modu yok.
2- Arada sacma sapan donmalar oluyor nedenini cozemedim.
3- Youtube'de HQ video oynatamıyor. 4.1.2'de verilen HD goruntuyu veremiyor.
4- Telefonu kapatamıyorsunuz. Kapattığınızda geri acılıyor.
5- Eğer sorunsuz calıştırmak isterseniz gercekten uğraşmanız gerekiyor.
6- Ses kalitesinde bir duşuş farkedebiliyorsunuz.
Guzel yonleri;
1- Oyunlarda daha iyi bir performans veriyor.
2- Tasarım olarak cok şık.
3- Ram kullanımı gercekten cok az ama ona rağmen şarj yiyor.
4- Arkaplan surekli acık kalıyor, yani ekranı kapatsanız da resim felan goruntuleniyor ancak bu telefonun sizi surekli hazırda kullanıma beklemesi gibi bir şey.
5- Desteklediği şeyler otomatikmen artıyor.
Ben kullanmanızı onermiyorum. Gercekten problemli bir hal alıyor ve dun gece baştan oturup format atmak zorunda kaldım. İnanın bir işkence. Genede her şey size kalmış. Teşekkurler.