Eczacıbaşı Dynavit Başantrenoru Ferhat Akbaş, yeni sezon oncesi İhlas Haber Ajansı'na (İHA) acıklamalarda bulundu. Başarılı antrenor, sezon oncesi Turkiye Kupası etabında takımı gorme şanslarının olduğunu ve her kulvarda favori olduklarını dile getirdi. İyi bir sezon oncesi donemi gecirdiklerini soyleyen Akbaş, "Biz gecen seneden en guclu oyuncularımızı kadroda tutabildik ve aynı zamanda cok nokta transferler yaptığımızı duşunuyoruz. Ozellikle Ankara ’da Turkiye Kupası etabında yeni transferlerlerimizi gorme fırsatımız oldu. Bu sene de cok iddaalıyız. Guclu bir kadroyla 4 kulvarda da kupa peşinde koşacağız. Umarım mucadele ettiğimiz kulvarlarda kazanan taraf biz oluruz. Eczacıbaşı Spor Kulubu olarak sahaya cıktığımızda her zaman kazanan taraf olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
"Milli takımımız cok guclu bir takım"
Dunya şampiyonasını beklentilerin dışında 8. olarak tamamlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın her şeye rağmen guclu bir kimliğe sahip olduğunu aktaran Ferhat Akbaş, "Ben Milli takım ile alakalı şunu soylemek isterim ki; biz bu sezon A takım birinci ve ikinci takıma toplam 6 oyuncu verdik. Bizim acımızdan beni en mutlu eden kısım bu. Ve bu oyuncularımızdan 3 tanesi de eskiden milli takımda cok fazla şans bulamayan isimlerdi. Bu oyuncularımızın gelişimi benim icin cok onemliydi. Kulubumuz icin cok onemliydi. Milli takımımız cok guclu bir takım. Dunya sıralamasında cok onde. Bence bu tarz platformlarda surekli olarak bulunmak ve istikrarlı voleybol oynayabilmek cok onemli. Bizim ulke olarak bu olaya bu şekilde yaklaşmamız gerektiğini duşunuyorum" ifadelerini kullandı.
"Yeni stadyum icin calışmalar var"
Kulubun yeni bir salon inşaası icin calışmalarının olmasına ilişkin konuya da değinen tecrubeli başantrenor, "Bu konuda tabii ki calışmalar var. Eczacıbaşı Spor Kulubu bunun hakkında cok ciddi calışmalar yapıyor. Başkanımızın da telaffuz ettiği gibi en yakın zamanda yeni bir stadyum calışmasının hayata gecirilmesi, yeni bir salon yapılması icin cok ciddi bir calışma var" cumlelerine yer verdi.
İHA
Eczacıbaşı Dynavit Başantrenoru Ferhat Akbaş: “4 kulvarda da
Voleybol0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- Eczacıbaşı Dynavit Başantrenoru Ferhat Akbaş: “4 kulvarda da