Telefonunuz bozulmuş, yeni telefon arıyorsunuz. Kafanızda Xoami, Huawei, Oppo, Realme vs. var. Bu telefonları aldığınız anda selanız okunur. Xioami kanadında 3 kanat var. 1- POCO, 2-Mi, 3-Redmi. (Kullandığım telefon markasını anlatacağım. Yalan konuşmamak icin diğerlerini anlatmıyorum ama aynı şeyin laciverti.)
Redmi Note 7 kullanıyorum. 2.5 sene oldu, garantide ekran ve bataryayı sıkıntısız değiştirdiler. Eyvallah Genpa garanti guzeldir. Ama yazılımsal olarak sakat bu telefonlar. Tamamen sıkıntılı ve telefonun garantisi bittiği yıldan sonra telefon rayına oturdu. Halen de sacmaladığı oluyor. Cok temiz kullanırım cizik bile olmaz. Ama telefonun yazılımı kotu abi. Bunu ben de alırken bilmiyordum, yoksa yemin ederim almazdım.
POCO alsak bak en iyisi diyorsun dediniz. Hayır, onda bile sacmalamalar oluyor. Hatta bırak Samsung A serisinde bile hata olabiliyor. Daha seyrek tabi yalan yok.
Android alacaksanız Samsung S serisi, Ya da Apple iPhone 7 ve ya ustu alın. Nolur şu Apple para israfıdır diyen insanlardan olmayın. Emin olun asıl onlar oksijen israfı. Şu an cop diye gorduğunuz 5S WhatsApp desteği alıyor. Tamam 5S cok olucu oldu 7 olsun.
7 Eylul 2016'da cıkan iPhone 7, IOS 16 desteği alacak. Ama gelirsek Andoid tarafına, sırf telefon satmak icin arka kapak değiştiren Xiaomi, Redmi Note 7 icin Android 11 desteği gelmedi.
Ekran isteyen Plus alır, Deji yada orijinal batarya takıp yoluna devam eder. Ayrıca ikinci el piyasası da cok sağlam Apple kanadında.
Kimse boşuna kendini avutmasın, sacma sapan triplere girmesin ama Apple modelleri zor oluyor. Bana hak vermeyebilirsiniz normal. Ama ertesi gun daha 2 senelik telefonunuzun update desteğini bittiğini duymasınız umarım.
Ucuz Android gercekleri
Android Telefonlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Ucuz Android gercekleri