Fenerbahce Teknik Direktoru Jorge Jesus icin Brezilya'dan bir acıklama geldi. Portekizli teknik adamın eski calıştırdığı kuluplerden biri olan Flamengo'da başkan Rodolfo Landim, Jesus icin konuştu. Landim, mevcut teknik direktorleri Dorival Junior'in ayrılması durumunda Jesus'u yeniden duşunebileceklerini soyledi. Bir roportaj veren Landim, Jesus'un kulupten ayrılmasından dolayı herhangi bir kızgınlıkları olmadığını dile getirdi. Landim,
"Jesus'a karşı bir kızgınlık yok. Flamengo icin bu kadar onemli olan birine nasıl kızgın olabilirim? Portekiz'e donmeye karar verdiği bir an geldi, bizimle konuştu ve bunu aile sorunları nedeniyle yaptığını soyledi. Flamengo ile yapılan sozleşmeye uydu. Jesus'tan sonra kimi getirsek, cok buyuk bir risk alacaktık. Elimizden geleni yaptık. Jesus gittiğinde bir anda ortada kaldık. Hızlıca bir teknik direktor getirmeye calıştık ve secimimizden cok memnun kalmadık." dedi.

Landim, kulubun mevcut teknik direktoru Dorival Junior icin de konuştu. Brezilya ekibinin başkanı,
"Sozleşme suresi şimdi sona eriyor. Bizim duşuncemiz, onunla goruşmelere başlamak. Calışmasından memnunuz ama onunla konuşmalıyız. Brezilya Milli Takımı'na gitme ihtimali var mı, bilmiyorum. Sanırım boyle bir durum varsa, karar vermek zorunda kalacak. Onceliğimiz onunla devam etmek. Eğer olmazsa, Jorge Jesus veya kriterlerimizi karşılayan başka bir teknik direktor arayacağız." diye konuştu.

68 yaşındaki Jorge Jesus, 1 Haziran 2019 - 17 Temmuz 2020 arasında Flamengo'da gorev yapmıştı. Portekizli teknik adamın, Fenerbahce ile sozleşmesi ise sezon sonunda sona eriyor.