Merhaba, adım adım telefonun (HTC One A9) başından gecenleri anlatayım;
1. telefonun 16 GB depolama alanı olduğu icin gereksiz uygulamaları sildim ve silinemeyen uygulamaları fabrika ayarına dondurup devre dışı bıraktım ( Google documents, e tablolar vb kullanmadığım Google uygulamaları )
2. tahminimce Google uygulamalarının devre dışı bırakılması bozdu telefonu cunku Facebook gibi uygulamaları yıllarıdır devre dışı tutarak sorunsuz kullandım.
3. ilk hata verdiği an; telefonu kapat dedim yeniden başlattı kendini.
4. sonra tekrar kapatmaya calıştım tekrar yeniden başladı ama bu sefer telefon surekli kendi kendini yeniden başlattı 30 saniyede 1 kendini başlatıyordu ilk hatada.
5. telefonun guc tuşu + ses kısma tuşuna basılı tutarak başlattım (reboot to Bootloader, reboot to download mode, reboot, Power down) hepsini denedim duzelmedi.
6. telefon 30 sn acık kaldığı surede yeniden başlamadan el cabukluğu ile fabrika ayarlarına dondur dedim.
7. fabrika ayarlarına dondur işlemine tepki vermeyince telefon tekrar fabrika ayarlarına dondurdum 2 kere işlem yapılmış oldu sonra telefon yine kendini başlattı bu sefer hic acılmadı başlatma animasyonundan kendini resetliyor artık daha kotu oldu.
8. guc tuşu + ses kısmaya bastım tekrar (reboot to Bootloader) dedikten sonra (boot to recovery mode) denedim sonra guc tuşu + ses acma tuşuna basarak Android uzerinden resetlemeye calışacaktım ama resetleme sayfası acılmıyor.
Şu an telefon acılış animasyonuna tekrar tekrar geliyor hicbir şey olmuyor kapanıyor tekrar başlıyor, takıldım bilen var mı cozumu?