Merhaba arkadaşlar, diğer hesabım 1 ay BAN yedi o yuzden bu hesabı kullanıyorum. İnşallah kısa surede acılır. Neyse konumuza donelim. Bu arada BAN yiyen hasabımın adı "ROG"
Arkadaşlar bunu cidden soyluyorum herhangi bir telefon alacağım. Zaten o BAN'ıda bu hayali urun alma yuzunden yedim ama size yemin bile edebilirim telefon alcağım. Aslında baya baya NOTE 3 almaya karar vermiştim. Taki "Samsung Turkiye" Facebook sayfasına girene kadar. O yazıları, yorumları gorunce hemen vazgectim. Ama belki onlarınki arızalıdır. Belki onlara denk gelmiştir diye. Bir de burada konu acayım dedim. Ozellikle Ali Gungor'e ulaşmak istiyorum. Sanırsam o bir NOTE 3 kullanıcısı ve onun telefon hakkındaki duşuncelerini oğrenmek isterdim acıkcası. Veya Ali abiden başka NOTE 3 kullanan arkadaşlarım varsa lutfen bu konuya cevap versinler. Verdiğiniz cevaplar benim icin cok onemli. Yahu hangi telefonu almaya karar versem o telefon arızalı cıkıyor. Lutfen eğer bu NOTE 3 tum dunyada boyle ise bana adam gibi bir telefon onerin. Fiyatı farketmez Galaxy S5 olsa gine alırım yeterki sorunlu cıkmasın. Birde arkadaşlar internette gezinirken coğu kişi tarafından şikayet edilen bir sorun gordum. Android'in viruse karşı koruması cok zayıfmış ve Android telefonlar bir sure zarfından sonra yavaşlamalara, kendiliğinden kapanmalara, ve bir cok sorunla karşı karşıya kalıyormuş. Android kullananlar bunun hakkındada bilgi verebilirmisiniz ? Kusura bakmayın biraz uzun bir yazı oldu ama doğru telefonu bulmak istiyorum.
Yani Arkadaşlar işin ozu NOTE 3 nasıl bir telefon alınır mı ? Yoksa NOTE 4 ya da Galaxy S5'imi beklesem kararzım kaldım. Şimdiden yardım eden tum arkadaşlarıma teşekkur ederim. Ve yapacağım ankete katılırsanız cok memnun olurum.
Note 3 nasil bir telefon?
Android Telefonlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Note 3 nasil bir telefon?