Merhaba arkadaşlar,

Sizden telefon onerisi istiyorum. Daha once LG Optimus E975 kullanıyordum ama kırıldı serviste cok fazla para istiyor. Bende telefonumu değiştirmeyi duşunuyorum. Kısaca telefonumda beğendiğim ve beğenmediğim ozelliklerini yazayım; Flash Player i desteklemesi benim icin avantajdı ama bunun yanında kamerası hic beklemediğim kadar kotu geldi ve androidin stabil calışmaması biraz sıkıntı yarattı. Cok kısa oldu Alacağım telefon 2. el olacak fiyat 1200TL. Aklımda olan modelleri sıralayayım; Sony xperia z, Nokia lumia 925, Nokia lumia 1020

Sony xperia z isteme nedenim aslında cok basit, her ne kadar size sacma gelecek olsa da suya girmesi, diğer telefonlara oranla darbelere karşı daha dayanıklı olması ve kamerası.

Nokia Lumia 925 ise diğerlerine oranla daha ucuz olması ve lumia telefonlarının tasarımı. (Alırsam sıfır alırım)

Nokia Lumia 1020 ise muazzam kamerası ve lumia telefonlarının tasarımı.

Kısa kısa yazdım nedenlerini. Siz ne duşunursunuz, ne yapmamı onerirsiniz? Başka telefonda onerebilirsiniz. Telefondan beklediğim ozellikler; Kamerasının iyi olması, darbelere karşı dayanıklı olması, cok onemli olmasa da tasarımı hoş olsa olur. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Verdiğim fiyatın biraz ustune cıkabilirsiniz. Teşekkur ederim