Arkadaşlar mart başında kısmetse L925'i alıyorum ama yaklaşık 2-3 saattir uygulama konusunu araştırıyorum ve Google, WP8 icin uygulama uretmeyecekmiş. Başka site ismi vermek yasak bildiğim kadarıyla ama bir sitede wp8'in baya bir video incelemesi var multimedya, oyun, uygulama vb şekilde ama beni tatmin etmedi acıkcası. Uygulamaların kısıtlı olduğunu gordum yani. Onceden de araştırıyordum ama uygulama olarak araştırmamıştım hic. Ortalama 1300-1500 arası bir para vereceğim sonucta ve bu beni şuanda soğuttu. Kendim soğumak icin sebeb aramıyorum ama şuandaki durum o yani.
Sizce ne yapmalıyım? İos'a mı yoksa Android'e mi yonelmeliyim? İos'ta tek sıkıntı benim icin, ios cıkardığı gucellemeler icin eskide kalan cihazlarını kullanılmaz duruma getirip (Ornek: İp4) yeni cihaz almaya zorluyor. Arkadaşım gitmiş 1.000 liraya İp4 almış, telefon benim 5 senedir kullandığım Nokia 5800'dan daha fazla donuyor ve kasıyor. Yani yeni telefon almaya mecbur bırakıyor kullanıcıları. Oysa ki ben aldığım telefonu uzun yıllar boyunca kullanan ve zırt pırt telefon değiştirmeyi sevmeyen bir insanım.
Sizce guncel olarak son zamanda alabileceğim en iyi telefon hangisidir? Yani tavsiyeniz ne olur? Yoksa WP8 ile yoluma devam mı etmeliyim? Lutfen android al vb gibi kısa kısa ve acıklaması olmayan yorumlar yapmayın. Android al diyorsunuz ama mantıklı sebeblerini soyleyin. Ya da ios icin aynı durum gecerli.
Android sistemler bir zaman sonra ne olursa olsun kasmaya başlıyor. Bunu android kullanıcıları soyluyor. Ne yapsam, hangi işletim sistemine yonelsem cok kararsızım. Mantıklı acıklamalarınızla inşallah bu durumun icinden cıkacağım.
İstediğim ve telefonda aradığım şey; Uzun sure beni idare etsin 2-3 yıl kadar. Yani kasma, donma problemi yaşamıyım. Guncellemeleri alsın. Parca ve malzeme kalitesi belli bir duzeyin uzerinde olsun Samsung'lar gibi soyulma yapmasın. Kamera iyi olsun.
Bu arkadaş, kardeşinize yardımcı olursanız cok sevinirim. Şimdiden teşekkur ederim.
Umarım konuyu yanlış bir yere acmadım. Eğer oyleyse admin yardımcı olur konumu tum işletim sistemlerini kullanan kişilerin gorebileceği ortak bir platforma taşırsa cok yardımcı olmuş olur bana.
Windows Phone 8 Uygulama Sayısı Nasıl ?
Android Telefonlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Windows Phone 8 Uygulama Sayısı Nasıl ?