Yeni konu acmak istemedim o yuzden buraya yazıyorum.
Hafta sonu yeni bir telefon almak istiyorum ve cok kararsız kaldıp. IOS ve Android'in ayrı ayrı avantajı ve dezavantajı var.
IOS'ta; Telefon cok akıcı bir şekilde calışıyor. Stabilitesini koruyor diyorlar . Dezavantajları ise HD goruntusu olmayışı, kucuk hacime sahip olması ve dışarıda hemen herkesin elinde bu telefonlardan gormek mumkun. Daha once hic IOS kullanmadım.Ayrıca Apple yedek urun uretmiyor ve bir cok arkadaşımın ve internette iPhone5'lerini yamulttuğunu gordum.iPhonu 32 GB almak icin zorlayacağım kendimi ama 32GB olmayabilir.2.150 ve 2.450 ile değişiyo fiyatları.
Android ise kullanımı cok kolay fakat bir o kadar da stabilitesi duşuk telefon. Google Play'in coplerle dolu olmasından dolayı ve Android telefonlarının donanım sorunu ki ozellikle Samsung'un cok ağır calıştığı soyleniyor - buna kardeşim de dahil.- bu beni Android'e karşı olumsuz duşunmeme sebep oluyor.Samsung S5 cıkacak haberleri dolanıyor her yerde bunun en yakın tarihi sizce ne olabilir ?

Butcem 2000 TL ama yukarıya doğru esnetilebilir. İnternette ve oyunlarda maximum performans verecek, uzun omurlu,kasma-donma gibi sorunları olmayacak ve yarı yolda bırakmayacak dedeğiniz telefonlar var mıdır ? Var ise sizler de olumlu ve olumsuz yonlerini yazıp fikrinizi belirtirseniz cok sevinirim. Kısmetse bu hafta sonu alacağım.Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum telefonu onerirken nereden almam gerektiğini de soylerseniz cok iyi olur. Eğer iPhone'da karar kılarsam Apple Store'dan alacağım ama Android kafa karıştırıcı.
Teşekkur Ederim okuyup,ilgilenip,cevaplandırdığınız icin.