Yardım ve Destek Hakkında
Android Telefonlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Yardım ve Destek Hakkında
-
05-11-2022, 14:50:00Merhaba arkadaşlar neden boyle bir yazı yazma gereksimi gordum? Onu izah etmeye calışayım hepimizin arzusu forum sitelerinde her hangi bir sıkıntımız olduğuna tumumuzun sorduğu neden sıkıntımızla anında ilgilenilmiyor. Diye hayıflanırız acaba bu doğru bir davranış, mı? Bunu hic birimiz duşunmeyiz isteriz ki bir cıksın hemen bana yardım etsin. Tumumuzun arzusu budur peki bu beklentimizin ne kadarı doğru? Şimdi bunu analiz edelim arkadaşlar toplum olarak yeni gelişmiş teknolojiyi seviyoruz istiyoruz ki kullandığımız daha iyi tanıyalım tum fonksiyonlarını kullanalım. İyi guzel de her cihazın kendine gore farklılıkları var daha once kullandığımız cihaz bu ozelliklere sahip olabilir ille de son aldığımız cihazın da bir onceki ozelliklerle aynı olması mumkun değil. Yeni bir cihaz almanın anlamı yok! O zaman burada yapacağımız iş daha dikkatli davranmamız gerekir eğer cihaz uzerinde her hangi bir değişiklik yapma gereği varsa konuyla alakalı derin bir araştırma yapmadan işe girişmek doğru değil. Değişik paylaşım sitelerinde ilgilendiğimiz konuyla alakalı diğer kullanıcılar ne yapmış bu derinine araştırıp ondan sonra cihaz uzerinde işleme girişmemiz gerekir. Bazı arkadaşlar bana yardımcı olun diyorlar yardım etmek guzel bir duygu. Fakat yardım edeyim derken sonucun da husran olması da var eğer yardım isteyen kişi konuyla alakalı bilgi birikimi yoksa uzaktan yapılan yardımda yaptığı yanlış bir işlem daha fazla kendini sıkıntıya sokar. Tavsiyem konu hakkında derin araştırma yapıp daha sonra buradan destek alması daha uygun olur.