Merhaba. Hamachi'yi telefonda kullanımını uzun suredir araştırıyordum ve sitesinde anlatılan bir turlu olmadı. sonunda buldum ve paylaşayım istedim.

Oncelikle LogMeIn Remote Access | Secure Remote Software bu siteye sağ ustten login oluyoruz.
Sonra URL adresinde https://secure.logmein.com/central/Central.aspx bunu gorduysek doğru yerdeyiz. Eğer reklam/satın alma kısmına gelirseniz bedava versiyonuna devam etmek icin (hizmet ucretsiz sunuluyor 5 kişiye kadar) linki elle acın.
Sol menuden "networks" kısmına gelin.

Sonra ana ekrandaki "ad Client" e basın.

Sonra "add Mobile Client" e basın.

Continune dedikten sonra Client'e isim verip devam edin.

Sonra sizi bu ekrana yonlendirecek. (ayarlar buradaki gibi olmayacak, ayarlı kısmı gostereceğim)

Sonra "connection protocol" u "pptp" yapacağız. Ve "connection settings" kısmından "send all traffic over VPN" yi acacağız.

Sonra en alttan "Save" ye basacağız.
Şimdi arkadağınızın veya sizin bilgisayardan oluşturduğu ağ kimliğini ve şifresini "join network" kısmına gireceğiz.

Şimdi işimiz telefonda.

Ayarlar>ağ ayarları>diğer ağ ayarları>vpn>yeni ekle.

Burada ağ adını isteğe bağlı bir şey yapıyoruz.
Sonra sunucu adresine m.hamachi.cc yazıyoruz.

Tur kısmını "pptp" seciyoruz ve "PPP şifreleme (mpee) yi acıyoruz.
Şimdi ise gelişmiş secenekleri ac diyoruz.
"Yonlendirme rotaları" kısmına 25.0.0.0/8 yazıyoruz. Sakın ha tırnakları eklemeyin.
Kullanıcı adı kısmına ekrandaki "device Configuration" kısmında olan "user ID" kısmındaki şeyi yazıyoruz. Şifre kısmına ise "password" kısmındaki şeyi yazıyoruz. Sakın ha buradakileri yazmayın. siz kendi ekranınızdakileri yazın. Gorsel temsili olacaktır. Bu temsili ağ konu acıldıktan sonra silinecektir.

Tam telefon ayarı bu şekilde olacaktır.

Olabildiğince sade bir şekilde anlattım ve gorsel ile anlaşılmayı destekledim. Herhangi bir sorun olursa yazmayı unutmayın. Yardımcı olabildiysem ne mulu bana! Umarım beğenirsiniz.

Dosya Ekleri 1659820135519.png 1,6 KB · Goruntuleme: 0