GALAXY S3
Kapıda odeme mevcut. Bakıyorum bakıyorum bir sahtekarlık goremiyorum.
Şimdi anladım olayı replika SIII. Yani cakma. Şoyle bir yazı buldum.
Replika urun nedir diye sizi detaylara boğup kafanızı karıştırmaya hic niyetim yok kısa ve net şekilde acıklayayım. Turkiye şartlarında replika urun orjinalin benzeri taklit, kacak urunleri daha sevimli hale getirmek adına bir uygulamadır. Mesela son gunlerde ozellikle GSM sektorunde bir replika furyası aldı yurudu. İnternet dunyası 2,000 tl olan iphone4 iphone5 ya da galaxy s3 cihazların 100-300 lira arası satılan replika urunleri ile dolu... Kimi insan bu replikaları gercekten orjinal urun diye alıp sonra gerceği anlayınca soluğu şikayetvar.com da alıyor kimisi de bilerek isteyerek, nasılsa 100 lira verdim bozulursa atar yenisini alırım mantığıyla satın alıyor. Tabi urunlerin ımeı numaraları yasal olmayan yollardan kopyalanmış oldugundan dolayı urun kargodan tuketiciye ulaşana kadar bile kullanıma kapatılmış olabiliyor yani paketi acıyor hattı takıyorsunuz ve aaaaaa şebeke yok.
Yani dostlar ozellikle netten 3 kuruşa saat ya da cep telefonu alacaksanız ve sitenin en altında urun 1. sınıf replikadır yazıyorsa derhal o siteden cıkın. Tekstil urunu replika alacaksanızda gorun dokunun oyle alın sonra tshirt diye cadır bezi gelir adresinize bizden soylemesi
Kaynak: http://www.hergunyaziyorum.com/2013/...run-nedir.html
- - - Guncellendi - - -
Şoyle bir soru sorayım. Imeİ numarası kapandı diyelim. Kendime ait başka bir telefonun imei numarasını aktarsam olur mu ?