Arkadaşlar ben telefonu bootloader'ını acıp, root edip, CWM Recovery ile 4.1.2 stok ROM'unu yukledim. Sonra 6.B.0.200 guncellemesini almak icin flashtool ile bootlader kapatmak istedim. Şuradaki adımları harfiyen izledim. Flashing Finished yazısınıda aldım. Sonra kabloyu cektim. Telefonu acmak istedim. Guc duğmesine basılı tutunca acılması gereken telefon, yeşil ışık yanıp sondu, cok kısa titredi ve acılmadı. İşlemleri tekrarladım sonuc aynı. Sonra CWM Recovery acayım derken unutup ses kısma yerine ses acma tuşuna basılı tutup guc duğmesine bastım, telefon 3 kere titredi. Daha sonra telefon bildiğiniz oldu... Hicbir şeye tepki vermiyor, ne prize takınca şarj, ne acılıyor, ne de bilgisayara bağlayınca vs... Flashtool acıkken bağlayınca cihazın flashtool modunda bağlı olduğunu soyluyor ve şoyle bir uyarı veriyor:

INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
Genişletmek icin tıkla...

Şimdi benim bir hatam galiba bu işlemi yaparken ''Sahte konumlara izin ver'' ve '' USB Hata Ayıklama'' seceneklerini işaretlemedim. Buyuk sıkıntıdayım... Telefon oldu mu sizce? Ne yapmam gerek? En azından bootloader kapandı mı acaba? Kapandıysa garantiye gonderebilirim...