Arkadaşlar telefona root atmıştım. Sonra bootanimation ile ilgili bir şeyler yaptım değiştirdim yani. Telefon acılmıyordu. Değiştirdiğim animasyon geliyordu ama gecmiyordu telefon acılmıyordu. Neyse internetten samsung orjinal ROM, indirdim yukledim cok guzel oldu ilk gun ki gibi.

Sonra bi daha root attım. Root attıktan sonra rom toolbox gibi bir iki program yukledim ve icon changer falan yaptım. Sonra telefonda diğer her şey guzelken şu sorunları farkettim: Power tuşuna basılı tutunca eskisi gibi menu gelmiyor (sessiz-kapatma vs) direk kapatıyor , acılırken pin kodunu sormuyor ; ayarlarda acık olduğu halde ve en kotusu power tuşuna basınca ekran kararıyor ama kilitlenmiyor.

Deseni ayarladım ama powera basınca ekran kararıyor bi daha basınca direk acılıyor. Root'u sildim, orijinal romu bidaha yukledim ama olmadı. Sonra wipe'lar yaptım olmadı. Lutfen arkadaşlar telefon kotu durumda yardımınızı bekliyorum

- - - Guncellendi - - -

Arkadaşlar bir de şunu farkettim, pin sorma acıkken şebeke yoktu. Onu acınca geldi şebeke.