Sorun şu: #fail to open recovery_cause.

Devamı var tabii ama hepsini yazamam, bu sorun ucuz yollu aldığım S8 Plus'ta mevcut, daha once konu acmıştım. 1 kişi dahi mesaj yazmamıştı kimsenin bilmediği bir sorun olduğu icin. Telefon Odin moduna giriyor, boot menusune giriyor (Hata mesajı alt kısımda yazıyor.) ve telefonu ses kısma tuşuna basılı tutarak acıp kullanabiliyorum fakat telefonda inanılmaz gereksiz bir ağırlık soz konusu. Bu sorundan oturu. En azından ben bu soruna bağladım.

Telefona sayısız stok ROM yukledim, sayısız stok kernel, recovery yukledim ama yok bana mısın demiyor ve asla duzelmiyor, en son dedim TWRP kurup Custom ile işi cozeyim. TWRP yukledim ROM'u attım, kurma menusunden her şeyi yaptım kurulum bitti. O da ne? Depolama 0 MB olarak gozukuyor. Yani telefon beni bakkala yolluyor, yazılım kuruluyor gibi gozukuyor ama halbuki kurmuyor. Telefonun kesinlikle ROM'unu değiştiremiyorum. Bugun tekrardan duzeltmeye calışasım geldi yedek olarak kullandığım icin. Şimdi de Odin'de idcom kısmında gozukmuyor. RekOS kullandığım icin olabilir cunku Samsung USB driver kurduğum zaman telefon modem olarak geliyor fakat driver kurmuyor. Bu konuyu tekrar acma sebebim bu iğrenc sorunu forumun bilgin abileri ile cozmek. Telefon brick olurmuş şoyle olurmuş gibi şeylere takılmıyorum. Olsun gram umurumda olmaz, gider ikinci el anakart alır takarım o yuzden her şeyi deneyebiliriz. Orijinal USB kablom var, bilgisayarım var. Sorunu cozebilirsek ki umarım konuyu 1 2 kişi kÂle alır, emeklerini karşılıksız bırakmayacağım.