Merhaba, ben 2. el iPhone 11 Pro'ya da XS almaya karar verdim, panellerinden ve inclerinden oturu ozellikle 11 Pro 5.8 inc ve OLED ekranıyla tam anlamıyla bana hitap ediyor ayrıca 2. nesil AirPods kullanıyorum iyi bir eko sistem olur. Cekmecede 2 tane S3 Neo, birer tane S4, A5 2017, S7 Edge var. S3 Neo'lar sorunsuz ikisinin de bataryası ve birininde ekranı değişti, A5 2017'ninde ekranı değişti. Diğerlerinde herhangi bir değişen parca vs. yok. S21 FE ve 11T'de var, ustteki telefonların yanında bunun bir tanesini daha satacağım, ailem ne kadar para eklerse iki cihazdan bir tanesini alacağım. S21 FE param parca şu an ve yurt dışı, kaydını yaptırdık, 11T'yi ise abim kullanıyor o da yurt dışı ve kaydını yaptırdık, kutusu, orijinal adaptoru şarj aleti vs. hepsi duruyor değişen herhangi bir parcası yok, arka tarafında yakından bakıldığında bile dikkat cekmeyen bir leke var. Kılıfdan dolayı olduğunu duşunuyorum, aklımızda S21 FE'yi yaptırıp 11T'yi satmak var ve abim S21 FE'yi kullanacak bende XS ya da 11 Pro alacağım. S21 FE yurt dışı, abim getirdi ve garantisinin olmadığını oğrendim, şehirde gezmediğimiz telefoncu kalmadı sadece 2 tanesi bakabileceğini soyledi.
Ekran dışında ne gibi bir arızası olduğunu bilmiyoruz, ona gore yaptırıp 11T'yi satacağız, S21 FE'yi satmama sebebimiz değiştireceğimiz ekranının orijinal olmama ihtimali ve sonucta ekranının değiştiğidir yani cok fazla talep olmayacağı ve fiyatına ciddi anlamda etki edeceğinden dolayı, paraya ihtiyacım var, abim S21 FE'yi kullanırım diyor, boyle yapmaya karar verdik sizce ne kadar mantıklı olur? S21'i orijinal bayide yaptıramam, cok pahalı, bu yuzden 11T'yi satmaya karar verdik. (Abim değil, benden yaşca buyuk aşırı samimi olduğumuz kuzenim, yurtdışında yaşıyorlar, Turkiye'ye geldiğinde bizde kalıyor, 11T onun S21 FE ise benim, 11T'nin TR kaydı var, onu satacak parasını bana verecek S21 FE'yi ise yaptırıp satacak ya da kullanacak)
Onerdiğiniz bir şey var mı? İlk yazdığım cihazları mumkun olduğunca pahalıya satmak istiyorum, sarı sitede satmayı duşunuyorum, orada satma EasyCep'e sat (cok bilgim yok) gibi ya da oyle yapma şoyle yap gibi.
@alejandro Sosa @behzatAmirim @berWAR
Xiaomi 11T mi satılmalı yoksa S21FE mi?
Android Telefonlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Xiaomi 11T mi satılmalı yoksa S21FE mi?