Merhaba arkadaşlar, 2018 Mayıs'tan beri Samsung Galaxy Note FE(Note 7) kullanıyorum. Pil omru artık yetmemeye başladı ve yeni bir amiral gemisi almak istiyorum.
Normalde S22+ almayı istiyorum ekran ve pil konusunda daha iyi ancak S22 ile arasında 5- 6 bin TL kadar bir fiyat farkı var. Bu farkı hak edecek bir donanım farkı yok aslında ancak 128 GB dahili hafıza yetersiz cunku telefonu uzun sure kullanmayı planlıyorum. Dolayısıyla en az 256 GB almak istiyorum.(Note 7 64 GB ve kart desteği var, zamanında S7 alsaydım 32 GB hafıza coktan dolmuş olacaktı ve telefon hafızası dolduğu icin performans duşecek, kullanılamaz hale gelecekti.)
S22 256 GB versiyonu hicbir yerde bulamıyorum.
256 GB hafızaya sahip telefon onerebilir misiniz?
S22+ almak mantıklı mı?
Samsung Galaxy S22 Plus 5G 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Turkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik Samsung Galaxy S22 Plus 5G 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Siyah (Samsung Turkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr

Samsung Galaxy S22 128GB 8GB RAM Siyah Cep Telefonu - Samsung Turkiye Garantili - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com