Oncelikle merhaba,
Kwai ile bir inceleme yapmaya calışacağım hadi gecelim.

Kayıt olma
Kayıt işlemi cok hızlı bir şekilde E-posta secerek kayıt olabiliyorsunuz.

Telefon numarası doğrulama;
Bazı işlemler icin telefon numarası doğrulamak gerekiyor, herkeste oyle mi bilmiyorum ama doğrulama yaparken kod bana iki ayrı yerden, birisi NXCOMM adında bir yerden diğeri ise Kwai adında bir yerden geldi.
Kwai ile para kazanma
Kwai altını;
Uygulama icindeki bonuslar ile gelen puanlar, 10.000 Kwai altını 1 TL ediyor.

Check-in;
Uygulamaya giriş yaparak aldığınız puan 7 gun boyunca her gun girerek altın alıyorsunuz. İşin garip kısmı şu, bazen 7. gun 50.000 Kwai altın diğer gunler toplam 40.000 Kwai altın veriyor yani toplam 90.000 gibi bir Kwai altını veriyor bazen ise 7. gun 20.000 diğer gunler toplam 15.000 Kwai altın gibi bir şey veriyor. Aradaki fark cok fazla neye gore değiştiği bilmiyorum.

Video izleyerek Kwai altın kazanma;
İzlediğiniz video sayısının onemi yok, video izlerken ekranda Kwai bonus adında bir yer cıkıyor ve video izledikce surekli bir kademe artıyor, genelde 6 kademeli oluyor ilk 5 daha az 6. daha cok veriyor, 6. videonun bonusunu aldıktan sonra tekrar 1'e donuyor ve bu işlem tekrarlanıyor bonuslar ile neredeyse toplam olarak 4.000 Kwai altın veriyor ve bu sayıdan daha fazla alamıyorsunuz, ertesi gun bu sınır yenileniyor. Bir videoyu tekrar tekrar izlerseniz bonus vermiyor yeni videoya gecmeniz gerekiyor.

Davet kodu girerek para kazanma;
Para kazanma sekmesinden ilk kayıt olduğunuzda davet kodu diye bir yer cıkıyor bu yere 24 saat icinde bir kişinin davet kodunu girerek 1,5 TL kazanabiliyorsunuz. Sanırım davet kodu girmek icin telefon numarası doğrulamanız gerekiyor ama emin değilim.

Davet ederek para kazanma;
Bir kişi sizin davet kodunuzu girerse size 10 TL geliyor, eğer davet ettiğiniz kişi her gun 3 dakika izlerse (hepsi farklı videolar olmalı yani 3 dakika boyunca aynı videoyu seyrederse veya videoyu 2 kere izlerse 1 keresi sayılıyor diğerleri sayılmıyor) ilk 10 gun 2 TL, 10-20 gun ve 20-30 gun arası 2 TL'den daha fazla geliyor. Yani davet ettiğin kişi 30 gun boyunca video izlerse 90 TL alıyorsunuz. Garanti olması icin 5 dakika boyunca ve farklı videolar izlemesi daha iyi olur.

Kwai'den para cekme
Para cekme kısmında 5, 10, 30, 50 TL cekme secenekleri mevcut, ilk cekişe ozel 1 TL cekebiliyorsunuz. Para cekme kısmında Papara ve yanılmıyorsam diğer banka kartları da var ama dediğim gibi yanılıyor olabilirim. Para cekmek icin telefon numarası ile doğrulama yapmanız gerek. Papara ile 10'ar TL toplam 30 TL cektim, ilk cektiğimin gelmesi 1 gun veya 1 gun civarında geldi, diğer cektiklerim dakikasında geldi. Gonderen isim Payermax adındaydı.

Kwai guvenilir mi?
Guvenilir olup olmadığı ile ilgili bir bilgim yok ve bu yuzden guvenilir veya değil diyemem. Başta bende guvenmiyordum cunku yeni populer olan bir uygulama. Fakat @Syrix guvenilir olduğunu soyledi ve denedim, dediğim gibi guvenilir veya değil demiyorum. Para cekmek icin telefon doğrulaması yapmanız gerek sonucta.

Kwai reklamları

YouTube gibi bircok yerde reklamları cıkıyor, bu konuda gercekten reklamları bana gore hic ama hic ic acıcı indirmeye teşvik edici değil. Uygulamayı merak edip indireceksen bile indirmemene surukluyor bu konuda bence başarısız.

Evet, ilk defa rehber hazırladım eksiklerim olabilir eksiklerimi belirtirseniz guzel olur.