Merhaba. Bu inceleme size Sharkoon RUSH ER40 hakkında bilgi sağlayacak.
SHARKOON RUSH ER40 HAKKINDA
Sharkoon RUSH ER40 kumaş pedleri ve oldukca rahat bir kafa bandıyla beraber geliyor. Kulaklık oldukca hafif olduğu icin sizi uzun kullanımda dahi rahatsız etmiyor ve kulaklarınızı kumaş pedleri sayesinde terletmiyor.
OZELLİKLER
50 MM suruculer İki farklı mod ile gelen RGB ışık Dahili ses kartı USB bağlantı tipi Cıkarılabilir mikrofon Sanal 7.1 desteği Kumaş pedler Termoplastik elastomerden yapılmış kablo.
SES KARTI
KUTU İCERİĞİ
Kutu iceriğinde kulaklığın kendisi, ceşitli Sharkoon cıkartmaları, mikrofon ve kullanım kılavuzu geliyor. Ozellikle kutuya cıkartmaların dahil edilmesi bir artı olmuş. İki cıkartmayı kullandım. O kısımlar boş olmayacak.
MALZEME KALİTESİ
Ust seviye sayılmasa da orta seviyede sayılabilir. Giriş seviyesi bircok kulaklıktan ustun malzeme kalitesine sahip bir kulaklık. Kablosu ve kendisi sağlam.
MİKROFON
Ust seviye kulaklıklarda rastlayacağınız mikrofona yakın. Gayet guzel bir mikrofonu mevcut, sesi bozulma ve patlama olmadan karşı tarafa iletebiliyor. Sharkoon bu kulaklıkta ses patlamalarını onlemek icin mikrofonun uc kısmına bir pop filter yerleştirmiş. Bu sayede sesiniz patlama olmadan karşı tarafa ulaşıyor ve temiz bir ses iletimi gercekleştiriliyor.
Kulaklığın ustundeki mikrofon yuvası:
RGB MODLARI
Kablosunun uzerindeki ses kartından ayarlıyorsunuz. Renk gecişinden başka hicbir RGB modu yok, diğer modu da rainbow. Renk gecişi, rainbow ve kapalı moduna ayarlayabiliyorsunuz.
KULLANICI DENEYİMİ
Kulaklığı neredeyse uc aydır kullanıyorum. Oyun, muzik ve film icin başarılı bir kulaklık. Oyunda cok rahatlıkla sesin nereden geldiğini anlayabiliyorsunuz. Bunun dışında ozel ekolayzer ayarı yaptığınız zaman muzik dinlemek icin de gayet yeterli oluyor. Ben oyundan ziyade muzik dinlemek icin kullandım ve problem cıkarmadı bugune kadar.
Ayrıca mikrofonun cıkarılabilir olması ve bağlantısının USB ile sağlanması buyuk avantaj, aynı zamanda kumaş pedler ve ust taraftaki kafa bandının hissettirdiği rahatlık hissi muhteşem. Giriş seviyesi kulaklıkların neredeyse tamamından daha rahat olduğunu net bir bicimde soyleyebilirim. Ben yaklaşık uc ay once 350 TL'ye almıştım. Yine aynı fiyatlara duşerse net bicimde soyleyebilirim ki rakibi olmayan bir kulaklık.

RUSH ER40 - sharkoon.com