İlk olarak selam, yurt dışından aldığım ve Turkiye'de satılan klavyelere nazaran daha kaliteli ve ucuz bulduğum MK25-1 model klavye hakkında neredeyse hic yorum ve inceleme yok, lakin fiyatına gore gercekten guzel olduğunu duşunuyorum. Ses testi de mevcuttur.
Pek kaliteli bir telefonum olmadığı icin yazılar ve renkler biraz soluk gorunuyor. Fotoğraftakinden cok daha iyi gozukuyor.
Alım ve Kargo Sureci
Urunu Amazon uzerinden vergiler dahil 550 TL civarlarında bir fiyata satın aldım, urun linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Kargo İtalya'nın sokaklarından neredeyse butun Avrupa ulkelerini gezip 2 hafta sonra kapıma ulaştı, satıcı yaklaşık 2 gunde kargoluyor, pek sağlam bir kargolama yoktu lakin buna rağmen herhangi bir hasar yoktu.
Ayrıca kutu icerisine yedek switch ve switchleri sokmek icin aparat yerleştiriyorlar.
Urunun teknik ozelliklerini merak eden varsa verdiğim linkten bakabilir, uzun olduğu icin goz karmaşası yaratır diye eklemedim.
Genel Yapısı Hakkında;

Surprizbozan Odamın ışıkları acıkken boyle gozukuyor.
Ses ve renk modları
Kamera kalitesi gereği gercek goruntuyu pek veremiyorum.
Son duşuncelerim
Marka pek bilindik değil ve giriş standartı bir klavye, bu fiyat aralığında klavye arayan insanlara secenek olabileceğini duşunuyorum. Klavye fazla ışıklı olduğu icin bir zamandan sonra biraz sıkıyor, aslında ben sade şeyler sevdiğim icin bu kadar hızlı sıkıldım herhalde. Kullandığım sure boyunca en memnun kaldığım klavyelerden biri oldu, yay sesi olmasaydı tam puan verebilirdim, yay sesi gercekten bayağı var, video uzerinde belli oluyordur umarım.
Hepinize iyi gunler dilerim.