Arkadaşlar merhaba. 28.09.22 tarihinde sipariş vermiş olduğum hawk future coal adlı urunun incelemesini ve yaşadığım deneyimi paylaşacağım. Yaklaşık 2 aylık surecte hic bilgim olmamasına eağmen oğrenip PC topladım, marangoza masa yaptırdım, monitor aldım (bir kerede sarı sitede monitor icin dolandırıldım), odam icin koltuk takımı aldım ve son olarak gaming/calışma sandalyemin siparişini verdim.
Yukarıda şunu aldım bunu aldım dememin sebebi sandalye konusunda yaşadığım sureci anlatmak icin faydalı olacak.
Oncelikle uzun uğraşlar konusunda sandalye konusunda markaya karar verdim. Bu noktada eleme yapmamı kolaylaştıran en onemli etken urunu kumaş olarak belirlemem sayesinde oldu. Deri istemeyişimin başlıca sebebi deri urunlerin cok kolay catlama yapması ve renk konusunda daha cabuk yıpranmasıydı. Ayrıca sigara ictiğim icin olacak bir kazada ateşin daha fazla deforme yaratacağı ve malzeme konusunda da uygun urun arayışımın uzun bir surec olacağı konusuydu.
Urunun kumaş olmasına karar verince zaten elimde cok da fazla marka kalmadı acıkcası. Hawl future serisinde kullanılan kumaşın dokuma olması ve sungerin sert oluşu model konusunda kararımı oldukca kolaylaştırdı diyebilirim.
Gel gelelim sipariş aşamasına. Urunu cabuk istediğim icin ozellikle baktığım urunun stokta olmasını istedim. İlk tercihim future blacktı acıkcası. Urunun teslimat surecinin kısa olması adına herhangi bir tasarım talebindede bulunmadım. Buraya kadar her şey normal.
Odememi 28.09.22 tarihi oğleden once saat 10 da yaptım ki sipariş/kargo sonraki gune kalmasın. Sonucta urun stokta var yani ellerinde var. Gectiğimiz pazartesi gunu ise (01.10.22) MNG Kargo'dan urunumun teslim alındığına dair bir bilgilendirme mesajı ve kargo takip numarası mesajı geldi. Her şey buraya kadar da tamam.
Sipariş verdiğim adres ile oturduğum adres farklı olduğu icin sipariş verdiğim adrese gidip beklemeye başladım. Artık surecten biraz sıkılınca perşembe gunu (06.10.22) Hawk'a hem telefon hem WhatsApp hatları uzerinden ulaştım. Aldığım cevap iste kargoda yoğunluk olmaması adına kargocuyu cağırarak onceden siparş numarası oluşturuluyor ve urun fabrikadan cıkacağı gun teslim ediliyor oldu. Ayrıca siparişlerin 4-10 iş gunu icerisinde kesin olarak kargoya verildiği daha 10. gunde olmadığımız ve kesin olarak cuma gunu (07.10.22) tarihinde kargoya teslim edileceği bilgisini aldım. Gelgelelim şu anda saat 20.00 kargodan bir mesaj gelmedi, Hawk'a mesai saatleri dışında olduğu ve saat 18.00'ı gectiği icin ulaşamadım. Şayet urunu kargoya verebilirlerse ki bu tarih soz verdikleri tarihin dışında 11. gunu olacak. Buyuk kargoların kargo firmasında bekletilmesi aktarmalarının yavaş olması sebebi ile de en erken pazartesi veya salı gunu urun elime ulaşmış olacak. Yani 15. gunde. Konuşmanın başında bahsettiğim diğer urunler ise. PC'yi internet sitesinden topladım, toplanması, test edilmesi teslim edilmesi 5 gun surdu. Monitoru internetten aldım teslim edilmesi 1 gun surdu. Mobilya mağazasından sipariş verdiğim koltukların ulaşması 3 gun surdu, marangoza sıfırdan tasarlattığım teslim edilmesi 7 gun surdu. Şu noktada Hawk markasının yoğunluk kaldıramadığını duşunmekteyim. Urun elime ulaştığında urun hakkında da yorum yapacağım. Marka ile ilgili kotu bir fikrim yok ancak en azından kargodan gelecek mesajı gercekten urun kargoya verldiğinde gonderirlerse insanlarda gereksiz beklenti yaratmamış olurlar.
Hawk sipariş deneyimim
İncelemeler0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Hawk sipariş deneyimim