Urun Xbox stili bir kontrolcu ve kesinlikle bana gore Xbox stili PS stilinden daha iyi. Daha ergonomik.
Urun fotoğrafları:
Urun ele alındığında kaliteli bir hissiyat veriyor. Bir ağırlık hissettiriyor ama cok ağır değil. İci boş plastikten yapılmadığını belli eden bir ağırlığı var. Tek eksi yanı bana gore kablosunun orgu olmaması. Onun dışında bir tane bile eksi yanı yok. Titreşim motoru cok guclu. Ciddi anlamda 5 kademesi olan titreşimi max seviye yaparsanız rahat oynayamazsınız. Elinizi hareket ettirir o derece.
Analog ve trigger'larda biraz olsun olu bolge bulunmamaktadır.
Ufacık hareket ettirsem hemen algılıyor ve işlevini yerine getiriyor.
Kullanım İpucları
1.Turbo butonuna basılı tutup D-PAD'den yukarı ve aşağı butonları ile 5 kademeli titreşimi ayarlıyorsunuz. 3 iyidir. Orta yol iyidir.
2. RT, LT, sağ analoğa basılı tutup D-PAD'den yukarı aşağı yaparsanız 4 kademeli ışığı ayarlıyorsunuz.
3. Turbo butonuna basılı tutup X, A,Y, B butonlarından birisine bastığınızda o tuşu Turbo fonksiyonuna bağlıyorsunuz.
4.Home tuşuna 5 saniye basılı tutarsanız mod değiştirirsiniz. Dinput ve Xinput olarak iki mod var. Varsayılan genel mod Xinput. 8 li led ışıklarından 1 ve 3.su yanıyorsa Dinput, 1 ve 4.su yanıyorsa Xinput modda demektir. 2 ve 3.su yanıyorsa bilmiyorum. O da farklı bir mod. Gamepad hic calışmıyor o modda. Heralde kilit modu gibi bir şey. Kullanım klavuzunu inceledim ama gozum carpmadı boyle bir 3.moda.
Turbo nedir: Tuşların calışması icin orneğin yumruk atmak icin X tuşuna tekrar tekrar basmalısınız. Turbo atanmış ise bir kere basıp basılı tuttuğunuzda surekli yumruk atar.
İnceleme bu kadar. Urunden memnunum. F310'a bin basar.