Bursa'nın Osmangazi ilcesinde gecen yıl ekim ayında bir eğlence merkezinde kız arkadaşıyla giden Burcu Can Eşmen'in yanına, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski erkek arkadaşı Emre Ozer geldi. Ozer, tartıştığı Eşmen'i, kalabalığın arasından zorla cıkartıp, kapının onunde bekleyen Ozan Baskın'ın kullandığı aracın arka koltuğuna bindirerek uzaklaştı. Saldırganın elinden kurtuldu Emre Ozer tarafından aracta dovulduğu one surulen Eşmen'i, aracın kırmızı ışıkta durmasıyla yardım cığlıklarını duyanlar kurtarıp hastaneye goturdu. Olay sonrası yakalanan sevgili tutuklanırken, surucu serbest bırakıldı. Her iki sanık hakkında 8 ’inci Asliye Ceza Mahkemesi ’nde 'Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hurriyetinden yoksun kılmak' ve 'hakaret' suclarından dava acıldı. Aralık ayında tahliye edilen Emre Ozer, savunmasında suclamaları kabul etmedi. Ozer, Burcu Eşmen ile 2,5 yıllık arkadaşlıkları bulunduğunu, evlenmeği duşunduğunu, maddi yardımlarda bulunduğunu, kendisine zarar vermediğini ve Eşmen ’in trafik ışıklarında arabadan inmek istediğini soyledi. Ozan Baskın ise "Olay tarihinde cep harclığı cıkarmak icin, soz konusu eğlence merkezindeki muşterileri talepleri halinde gidecekleri yere bırakırdım. Karşılığında da cuzi bir miktar bahşiş alıyordum. O gece tesisin muduru bana muşterileri evine bırakmamı soyledi. Ben de daha once kendisini tanımadığım ve isimlerini sonradan oğrendiğim Emre Bey'in aracı ile Emre Bey ve Burcu Hanım'ı evlerine goturmek uzere araca bindim. Olay yerinde vale olarak ben vardım. Ben olmasaydım, başka bir vale arkadaşım arabayı kullanacaktı. Suclamaları kabul etmiyorum." dedi. Karar aşamasına gelen davada Emre Ozer ile Ozan Baskın'ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuksuz sanıklar ile mağdur Burcu Can Eşmen ve sanık avukatları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vekili katıldı. Son sozleri sorulan sanıklar, yoneltilen suclamaları kabul etmedi. Duruşmada soz alan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın vekili ise sanıklara verilecek cezada indirim uygulanmamasını talep etti. Burcu Eşmen'in avukatı Cansu Zeytinoğlu da muvekkilinin olay gunu aractan inmeye calıştığını ancak sanıklar tarafından engellendiğinin kendi beyanlarında yer aldığına değinerek, ust hadden cezalandırılmalarını talep etti. Kararı acıklayan mahkeme heyeti, her iki sanığa, 'Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hurriyetinden yoksun kılmak' sucundan 4 yıl hapis vezası verip, duruşmadaki iyi hallerini dikkate alan cezayı 3'er yıl 4'er aya indirdi. DHA'nın haberine gore, mahkeme hakimi Emre Ozer'e ayrıca, 'Hakaret' sucundan 87 gun hapis cezası verip, bunu gunluğu 20 TL'den 1740 TL para cezasına cevirip, hukmun acıklanmasını geri bırakılmasına karar verdi.