Galatasaray Kadın Futbol Takımı ’nın forma sırt sponsorluğu iş birliği anlaşmasının imza toreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gercekleştirildi. Torene Galatasaray Yonetim Kurulu Uyesi Emir Aral, sponsor firma yonetim kurulu başkanı Dincer Azaphan ve teknik ekip ile futbolcular katıldı. Torende konuşan Emir Aral, kadın futbolunun hızlı gelişen bir branş olduğunu belirterek,
"Galatasaray olarak kadın sporculara cok onem veriyoruz. Kadın futbol takımı gecen sene kuruldu. Yeni yonetimle birlikte kadro yapılanması yaptık. Yerli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. A Milli Takım'a 7 oyuncu gonderiyoruz. Lige de 3 macta 3 galibiyetle iyi bir başlangıc yaptık. Bunlardan biri de Fenerbahce galibiyeti. Bu sene ilk profesyonel derbide deplasmanda galip geldik. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Teknik ekip ve oyuncuları tebrik ediyorum. Sponsorlukların destekleri cok kıymetli. Taşın altında elini koyan Dincer Azaphan'a teşekkur ediyoruz." dedi.

Dincer Azaphan ise, Galatasaray'ın sponsorluğa ihtiyacı olduğu her zaman burada olduklarını vurgulayarak,
"Gecen sene kadın futbol takımı kurulduğu ilk gun sponsor olduk. Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın bugun de sırt sponsorluğunda varız. Ezeli rakibimizi yenip, orada soyunma odasında bizi gururlandırdılar. Galatasaray olarak her zaman seviyemizi, haddimizi biliriz. İnşallah da bizim de corbada tuzumuz olur. İnşallah hep birlikte kupayı kaldırırız diye umit ediyorum" diye konuştu.

Bu arada gecen sezon Fenerbahce Kadın Futbol Takımı ile Nef Stadyumu'nda oynanan hazırlık macı sonrasında sarı-lacivertli yoneticilerin soyunma odasındaki acıklamalarının hatırlatılması uzerine Aral,
"Gecen seneki dostluk macıydı. Kotu bir mağlubiyet aldık. Rakip takımının yoneticisinin keyifsiz bir acıklaması olmuştu. Bu tarz polemiklere girmiyoruz. İlk profesyonel macta deplasmanda galibiyetimizi aldık. Cevabımızı verdik" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Yonetim Kurulu Uyesi Emir Aral, kadın futbol takımının bu seneki hedefleriyle ilgili de şunları soyledi;
"Şampiyon olmak icin yola cıktık. Kadromuzu ona gore kurduk ve baştan aşağı yeniledik. Devre arasında 1-2 transfer daha yapabiliriz. Sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz. Maclarımıza hepinizi bekliyoruz." Sponsorluk imza toreni, konuşmaların ardından toplu fotoğraf cekimiyle sona erdi.