Muğla'nın Datca ilcesi Emecik Mahallesi'nde saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, M.Y. idaresindeki 48 EB 474 plakalı otomobil seyir halindeyken onune aniden cıkan ve icerisinde yaklaşık 30 domuzun bulunduğu suruye carptı. Carpmanın etkisi ile 4 domuz telef olurken, surucu kazayı emniyet kemerinin takılı olması sayesinde yara almadan atlattı. İHA'nın haberine gore, kazayı gorenler durumu 112 Acil Cağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar uzerine bolgeye jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa surede olay yerine gelen ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı. Domuz surusunun aniden onune cıktığını belirten surucu M.Y., "Yaklaşık 30 domuzun bulunduğu suru birden onume cıktı. Daha buyuk hasar almaktan zor kurtuldum. Allah'tan hızım da azdı, ortalama 70-80 kilometre ile gidiyordum. Daha hızlı olsaydım takla atabilirdim ya da savrularak yol dışına da cıkabilirdim. 4 tane domuz telef oldu. Daha once bu yol uzerinde domuz gordum ama hep 1-2 taneydi. Bu keci surusu gibi cok fazlaydı. Cok şukur canımıza bir şey olmadı" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma suruyor.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.