Murat Kurum, yangında Antalya'ya gittiğini ve yanan bir evde tespit yapacaklarını belirterek şunları soyledi: Yaşlı bir amca evin icinde. 'Amca sen burada durma.' dedim. Bu ev yıkılacak. Sen niye burada duruyorsun. Sonra evin icine girdim. Bir baktım o yanmış evin icinde bir tane teyzemiz var, felcli. O da orada kalıyor. İsmini sordum, 'İbrahim.' dedi. İbrahim amca sen niye burada duruyorsun, hadi hemen seni alalım, cadır kuralım, konteyner getirelim, sen burada durma. 'Ben buradam gitmem.' dedi. Niye gitmezsin? 'Eşimi yalnız bırakmam.' dedi. Sonra sordum orada, ne oldu burada diye. Yangın cıktı, İbrahim amca, neredeyse yangında eşiyle birlikte evde yanıyorlar. Kendisi yanabilir ama eşini bırakmamış. Neyse, komşularıyla birlikte evden felcli eşini almışlar, oyle kurtulmuş. Cok uzuldum, eşi icin yaptıkları cok cok onemli. Dedim İbrahim amca, gel bu evi yıkalım sana yenisini yapalım. 'Yok ben evimi yıktırmam.' dedi, İbrahim amca yenisini yapacağım sana. 'Olsun yine yıktırmam.' dedi. Ondan sonra ben dedim ki arkadaşlara, 'Neyse İbrahim amca senin ev burada kalsın. Sana bir konteyner vereceğiz. Senin evini 15 gunde yapacağız.' 'Oyle olursa olur.' dedi. Sonra evini 15 gunde evini hızlıca yaptık."