Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Takımı'nda, Sultanlar Ligi, Kupa Voley, Şampiyonlar Ligi ve FIVB Dunya Kulupler Şampiyonası olmak uzere 4 kulvarda mucadele edilecek 2022-2023 sezonu oncesinde yeni oyuncularla, yeni hedeflerin paylaşıldığı sezon acılış toplantısı gercekleştirildi. Eczacıbaşı Voleybol Takımı'nın yıldızlarının cok ozel acıklamaları haberimizde...
Eczacıbaşı Başantrenoru Ferhat Akbaş: ''Biz oncelikle gecen seneden en guclu oyuncularımızı kadromuzda tutabildik. Bu sezon da cok nokta transferler yaptığımızı duşunuyoruz. Cunku en son Ankara'da Turkiye Kupası etabında yeni oyuncularımızı sahaya surduk. Gercekten iyi bir performans sergilediğimizi duşunuyorum. Bu sezon cok iddialıyız, 4 kulvarda 4 kupada mutlu sona ulaşmak istiyoruz.'' dedi.
Hande Baladın: ''Tabii ki uzun bir sezon olacak, hepimiz cok heyecanlıyız tekrardan Eczacıbaşı ailemize geri donduğumuz icin. Fenerbahce ile ilk macımızı oynayacağız. Guclu bir ekibe sahipler ama aynı şekilde biz de cok guclu bir ekibe sahibiz. Sahaya en iyi mucadelemizi vermek icin cıkacağız.'' dedi.
Elif Şahin: ''Bir haftadır takımla birlikteyim ben, Milli Takım'dan donduğumuz icin. Cok guzel bir enerji cok guzel bir istek var sahada. Cok mutluyum ve cok umitliyim Fenerbahce macı icin hazırlanıyoruz. Şuan hazır haldeyiz diyebilirim ama daha zamanımız var. Bence mac cok kaliteli olacak buna inanıyoruz ve cok hazırız.'' dedi.
Saliha Şahin: ''Cok uzun ve yorucu bir milli takım sezonundan sonra tekrar ara vermeden kulup takımı ile başladık. Geldiğimiz gunden beri birbirimize saha icinde alışmaya calışıyoruz. Fenerbahce macından once Ankara bize iyi geldi bence. Kendimizi ve takımı daha iyi gormuş olduk. Yakın zamanda da Fenerbahce ile bir derbi macımız var. Tekrar hazırlanıp cok iyi gececeğini duşunuyorum ben.'' dedi.
Yasemin Guveli: ''13 aydır inanılmaz fazla calışıyorum. Oncelikle Allah kimsenin başına boyle bir sakatlık vermesin. Cunku hem psikolojik hem de mental olarak cok zor bir surecti benim icin. Kupa Voley'de de 13 ayın acısını cıkartmaya calıştım diyelim. Cunku tam olarak hala zamana ihtiyacım olduğunu duşunuyorum. Ama elimden geleni yaptım her zaman da yapacağım. Bu kulubun formasını her zaman terletmek istiyorum zaten. 13 ay bu formayı giymeyi beklemek o kadar zordu ki ilk giydiğim gun hatta maca kadar cıkarmadım. Kahvaltıya bile formayla geldim. Elimden geleni yapacağım.'' dedi.
Hatice Merve Mutlu | FANATİK OZEL