Edirne ’nin Mithatpaşa Mahallesi ’nde bulunan bir apartmanın zemin katında Ş.A. isimli şahıs, hurda kabloların icinde bulunan bakırları alarak kabloları yaktı. Alevlerin etrafa sıcramasıyla yangın cıktı. Apartmandan duman cıktığını goren vatandaşlar, ihbarda bulundu. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri dumandan etkilenen bir cocuğu ambulansta tedaviye aldı. Sağlık durumu iyi olduğu oğrenilen cocuk anne babasına teslim edildi. Polis ekipleri cevre guvenliği alırken, itfaiye ekipleri de yangına mudahale etti. Mahalle sakinlerinden Ferdi Nalbant, ilk once apartmanda bir koku olduğunu ama fazla dikkat etmediklerini ve daha sonra arkadaşları tarafından dairede yangın cıktığını oğrendiğini ifade etti. Apartman sakinlerinden Muhammet Elferdi ise, "Ben işimde calışıyordum. Eşim bana yangın cıktığını soyledi. Ben de apar topar buraya geldim" dedi. İHA'nın haberine gore olayla ilgili inceleme başlatıldı.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.