Turkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Buyukekşi, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Anadolu Ajansı Spor Masası'nın konuğu oldu. Buyukekşi, 19 Kasım'da Cekya ile Gaziantep'te oynanacak milli macta Cuneyt Cakır icin jubile yapacaklarını soyledi. Buyukekşi, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Anadolu Ajansı Spor Masası'nın konuğu oldu. Cuneyt Cakır'ın Turkiye'nin yuz akı, Şampiyonlar Ligi ve Dunya Kupası'nda mac yonetmiş onemli bir hakem olduğunu belirten Buyukekşi, "Ona 'sana jubile yapacağım.' diye soz vermiştim. O konuda UEFA'dan izin geldi. 16 Kasım'da İskocya ile Diyarbakır'da ve 19 Kasım'da Cekya ile Gaziantep'te milli macımız var. Gaziantep'teki milli macı, 5 dakikalığına Cuneyt Cakır yonetecek. Macı yonettikten sonra ona bir plaket takdim edeceğim. İlk defa Turkiye'de bir hakem, bu şekilde uğurlanacak. Yurt dışında da gorevler almak istiyor, ona destek olacağız. Hakemlerimizle duduk astırarak gorev bıraktırarak değil, onlara yakışır şekilde vedalaşmamız lazım." diye konuştu.