Elon Musk’ın Twitter’ı satn alması dunyanın en cok konuşulan konularından biri olmaya devam ederken, Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan da onemli acıklamalar geldi.
“Musk bircok kişiyi kovacak” Portekiz’in başkenti Lizbon’da katıldığı bir teknoloji konferansında konuşan CZ, Elon Musk’ın kendisinden talep etmesi durumunda yonetim kuruluna girebileceğini soyledi:
“Musk’ın kripto paraları platforma entegre etmekten şu an icin cok daha onemli sorunları var. Once onları halledecektir. Bircok şey değişecek. Cok fazla kişiyi kovacaktır. Binance şu an icin Twitter’da kucuk yatırımcı konumunda ancak Musk benden yonetim kuruluna girmemi talep ederse, muhtemelen buna olumlu karşılık veririm. Cok istediğim icin değil ama ona yardımcı olmak adına kabul edebilirim”
Destek sozune sadık kaldı Bilindiği uzere CZ aylar once Musk alım plÂnı yaptığı donemde, 500 milyon dolarlık yatırım taahhudunde bulunmuştu. Binance, tum karmaşık alım surecine rağmen sozunun arkasında durdu. Twitter’ın diğer hissedarları arasında ayrıca Katar Varlık Fonu, Sequoia Capital ve Fidelity gibi devler de bulunuyor. Suudi prensi Suudi Prens Velid bin Talal da hala yatırımcılar arasındaki yerini koruyor.
NFT’lerle ilgili adımlar atılmaya başlanmıştı Twitter, onemli bir seviyede olmasa da blok zinciri konusunda onemli adımlar atmaya başlamıştı. Sosyal medya devi, bazı Twitter kullanıcılarının platformda profil fotoğrafı olarak NFT’leri kullanmasına izin veriyor. NFT Tweet Tiles adlı bir pilot program da, Magic Eden, Rarible, ve Dapper Labs gibi platformlardan NFT’lerin direkt olarak satın alınmasına imkan sağlıyor.
Binance CEO’su Zhao: Twitter yonetim kuruluna girebilirim
Kripto Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Kripto Haberleri
- Binance CEO’su Zhao: Twitter yonetim kuruluna girebilirim