Adana'nın Sarıcam ilcesinde eksikleri giderilmeyen apartmanda muteahhit ve apartman sakinleri arasında tartışma cıktı. Yonetiminin değiştirilmesi ile ilgili cıkan kavgada muteahhit İ.F. ve yakınlarınca darbedilip, hastanelik olan Mustafa, annesi Hulya ve 13 yaşındaki kardeşi Alperen Tuysuz şikayetci oldu. Tuysuz kardeşler ile anneleri Hulya, muteahhidin cezalandırılmasını istedi. İ.F. ise, borclarını odemeyen bazı apartman sakinleri yuzunden calışmaların aksadığını, bu kişilerin kendisine saldırması uzerine akrabalarını olay yerine cağırmak zorunda kaldığını iddia etti. İ.F., ekiplere verdiği ifadesinin ardından serbest kaldı. Adana'da sokak ortasında tekme tokat darbedildi Kavganın sebebi asansor Saldırı sırasında ayak parmakları kırılan Hulya Tuysuz, İ.F.'nin apartmanla ilgili taahhut ettiği pek cok şeyi eksik yapmasına rağmen hala kendilerinden para istediğini, yonetimi de kendi kontrolundeki şirket uzerinden yaparak, para akışının devamını sağlamaya calıştığını ileri surdu. 15 katlı binanın asansorlerinin yapılmaması nedeniyle yaşlılar, hastalar, hamileler ve cocukların mağduriyet yaşadığını anlatan Tuysuz, yonetim şirketi ve muteahhidin sorumluluk ustlenmediğini soyledi. Bugune kadar daha bircok sorunla mucadele ettiklerini anlatan Tuysuz, bardağı taşıran son damlanın asansor meselesi olduğunu dile getirdi. Olay gunu yaşananları da anlatan Hulya Tuysuz, "Toplantı oncesinde muteahhit zaten yonetim firmasıyla anlaşmayı bozmamızı istemiyordu. Her şeyi kendisi yapmak istiyor. Surekli 'Ben aşiretim, burası benim apartmanım' diyordu. Toplantı da bu tehditler nedeniyle polis nezaretinde gercekleşti. Secimi yaptıktan sonra hepimiz evimize cıktık. Oğlum otomobili ile apartmandan ayrıldığında trafik ışıklarında onunu kesmiş, arabanın on tarafına kendi arabasıyla carpmış. 'Sen benim işime taş koyamazsın' demiş. Oğlum da tekrar geri dondu ve beni aradı. 'Apartmandaki herkesi aşağı cağır, beni apartman yoneticisi sectilerse arkamda da dursunlar' dedi. Arkasından da muteahhit geldi. Oğlum, 'Neden arabama carptın?' diye sordu. Sonra muteahhit oğluma yumruk atınca kavga cıktı. Bu sırada muteahhidin yaklaşık 10 kişi kadar yakını geldi, hepsi bize saldırdı. Polislerin gozu onunde oldu. Komşumuzu ve biri cocuk 2 oğlumu darbederek bayılttılar. Anneleri yaşındayım, beni de yere duşurup dovduler. Cam şişe ile başıma vuracaklardı, gelinim mani oldu. Can guvenliğimiz yok." diye konuştu. "Borclarını odemeyenler yuzunden eksiklikleri gideremedim" DHA'nın haberine gore, Muteahhit İ.F. ise suclamaları kabul etmeyerek, "Benden onceki muteahhit 2 bloğu yarım bırakıp kacmıştı. Noter huzurunda sozleşme yaptık. Apartmandaki 3 kişi haric herkes odemelerini tamamladı. Borclarını odemeyenler yuzunden eksiklikleri gideremedim. Asansorun calışması icin gereken ruhsat da alınmadığı icin asansor kapalı kaldı ama tehlikeye rağmen bir tanesini actım. Olay akşamı toplantı sırasında diğer apartman sakinlerini dolduruşa getirdiler. Toplantıdan sonra dışarı cıktım, otomobilime bindim ve 4 kişi beni otomobille takip etti. Takip eden kişiler silah cekince o anki refleksle beni takip eden otomobile carptım. Ondan sonra polisi aradım. Polis eşliğinde apartmana geri donduğumde uzerime saldırdılar. Bu sırada kardeşim de yanımda bulunuyordu. Kardeşimin parmağı kırıldı. Onlar kalabalık olarak bize saldırınca ben de akrabalarımı cağırdım ve bu arbede yaşandı, bu manzara ortaya cıktı." dedi.