Piercing, Hızma kıkırdağımı deldirdim ama..
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Giyim, Moda, Trendler
- Piercing, Hızma kıkırdağımı deldirdim ama..
-
02-11-2022, 09:04:39merhaba arkadaşlar formda yeniyim ve bir sorunum var kıkırdağımı deldirdim 11 gun oldu ilk 9 gun gayet normaldi acı sızı yoktu sonra kulağıma su surdum ve o gece ağrıyla uyandım ertesi gun(2 gun once) eczaneye gittim kupeyi cıkartıp bechodem adında bir antibiyotik krem surmemi soylediler denileni yaptım daha sonra deliğimin kapanmamasının derdine duşerek kupeyi tekrar takmak icin uğraştım ama kupeyi cıkarır cıkarmaz cıkan su ve kandan sonra kulağımın şişmesi yuzunden kupe girmedi ve denemelerim başarısız oldu. Bu sure zarfında cok şiddetli bir ağrı cektim tabi ve akşam acile gittim bana kremi surmeye devam etmemi deliğin kapanmamasını istiyosam bepanten tupune kupeyi batırarak birşekilde kulağıma tekrar takmamı soylediler ve iğne yaptılar . iğne ağrımı kesti o gece bağıra cağıra kupeyi yerine taktım kremi surmeyede 2 gundur devam ediyorum fakat kulağımın arkasında adeta bir top meydana geldi şimdi benim sormak istediğim şey şu banyo yapıcam ama korkumdan giremiyorum yine aynı ağrı olurmu enfeksiyon ilerlermi diye bunun yanı sıra kulağımın gidişatı normalmi korkmam gereklimi aranızda aynı durumlarla karşılaşanlar yardımcı olursa cok sevinirim