merhaba bayanlar ben 20 yasinda 1.62 boyunda 72 kiloda olan esmer kahverengi sacli ve kahverengi gozlu bi kizim
2010 a farkli bi imajla gireyim diyorum,hersey yeni olsun istiyorum farkli biri olarak yeni yila girmek istiyorum.
oncelikle yeni bi ise basladim ve arabami degistirdim.
simdi sirada saclar var ,4 ay oncesine kadar mavi - siyah sacliydim turkuaz lens takinca super duruyodu ama bi sure sonra SIKILIYOR insan.
simdi saclarimi caramelin bi acik tonu ( rengin ismini bilmioru ) boyatip kaynak taktiracagim. lens alirmiyim almazmiyim bilmiyorum ama kiyafet konusundada bikac degisiklik yapmak istiyorum, Balik etli oldugumdan herseyi giyemiyorum hersey yakismiyor.
goguslerim buyuk oldugu icin cok goze batiyor ve ben cogu zaman rahatsiz oluyorum.
bundan 6 ay oncesine kadar , salvar kotlar ve belden oturtmali gomlek giyerdim cok hosuma giderdi bu tarz,ama , bol pantolon balik etli birini helede boyunuz okadar uzun degilse dahada kisa gosteriyo sanki. yeni tarz yapayim diyorum neler onerirsiniz.
resimli yardimlarinizi bekliyorum. burdan resimimi paylasamam ama yardimci olmak isteyen bayanlara ozelden resimimi yollayabilirim en azindan neyin yakisabilecegi konusunda fikir yurutebilmeleri icin.
onceleri sport takildigim icin adidas vazgecilmezimdi cantam ayakkabim herseyim adidasti,simdi daha sIK birseyler bakiyorum onerebileceginiz cantalar ,botlar varmi ??
simdiden tsk ederm opuyorumnanaktan