bir sozluk sitesinde uyelerin renkli lens kullananlar hakkında ki duşuncelerini okudum.
okumadan once hic boyle şeyler dusunmemıstım.bazı yazılar cok agır geldı bana aynada ya hakkaten oylemı bakıyorum bile dedm bukadar sert bakıldıgını bılmıyordum lenslere
buraya konu acma sebebimde acaba gerceklik payı olabılrmı bu dusuncelerın lens kulanan ve kullanmayan bircok uyede burda var
siz bu sozluk yazarlarına katılıyormusunuz ?
2.devamlı kullanmak kişinin ozguveninde sorunlar oluşturabilir. renkli lens takan bir insan bir sure sonra o goruntusune alışıp insan icine kendi goz rengiyle cıkamaz hale gelir, kopmleksli biri haline bile gelebilir. ayrıca "gozlerin cok guzel" iltifatına "ama lens" diye cevap vermek gibi komik durumlar yaşanabilir. fakat yakışan kişinin arada sırada takması hoştur, guzeldir.
3.ruhsuz robot bakışları veren nesne
4.genelde takıntılı ve ozenti tiplerin kullandığı gereksiz şey.5.sarışın esmerlerde tespit edilen mavi gozun sebebi.
6.uzun bir sure kullandıktan sonra kişinin kendi gozlerinin daha guzel olduğunu fark ettiren faydalı bir hede.
7.anlamı ve gereği olmayan, bakışları anlamsızlaştıran, tum tanıdıklarıma arkadaşlarıma kullanmaktan vazgecmeleri icin telkinlerde bulunduğum nesne,, zira bakışlar değil midir insanı diğerlerinden farklı kılan, şu herkesin gitgide birbirine benzediği, insanoğlunun mutantlaştığı zamanlarda,,
9.mavi tonlarının gercekten goze cok battığı, buna rağmen genelde mavi alınan nesne. 6 aylık, 1 yıllık gibi uzun sure kullanımlı aldığınızda renksiz lensler gibi birkac cift değil, 1 tane alınır. belirli donemlerde protein tabletlerle temizlenir.
13.gozlerdeki parlaklığı yok eden olu koyun bakışlarına sahip bir gencliğin yaratıcısı olan urundur kendileri14.ela gozlu insanlarda, yeşil renkli olanları doğal durmakla beraber, normal ela gozun eline su dokemez..
15.kullananların olu balık gibi bakmasının sebebi. aşağılık duygusu sinyali. uzaklaşınız.16.bakışlara biyonik insan ozelliği katar, gece kabuslara girebilir o şuursuz bakışlar.en yakın arkadaşım ısrarla kullanmaya başladığında bir hafta gozlerine bakamamıştım.arkadaşı arkadaştan soğutur o derece.
19.en yakın arkadaşımda ilk gorduğumde
- ohaa ne bu be cok iğrenc bakamıyorum sana.. cumlesini sarfettirdi bu kucuk nesnecikler..
cok gereksiz ve bi o kadar da yapaydır,insanı canavara,ifrite falan donuşturur . sakın almayın alanında gozlerine bakmayın.
20.kendi goz rengi acık olan (tercihen sarı gozlu) insanlarda sırıtmayan hatta doğal bile gorunebilen, fakat koyu kahverengi ve siyah gozun ustune takıldığında feci sırıtan, yapay duran sus aracı.
21.kısa zaman sonra kişilerin ,etrafındakilere 'bu gercek goz rengim,lens değil' diye yutturmaya calıştıkları nesne.
22.beni korkutan lens turu.
duşunsenize kara gozlu bir arkadaşınız var, onu oyle goruyorsunuz her gun. sonra bir sabah bir bakıyorsunuz ki o da ne!!!!! boyle mavi desen değil, yeşil desen hic değil bir renkte iki goz size bakıyor mat bir şekilde. gunaydın diyor hatta, tanıyor yani sizi ve gorebiliyor... ne diyeceksin? boyle bir şaşkınlık ve korku dolu bir şekilde gunaydın diyeceksin tabi... ama elimde değil korkuyorum; cunku ben biliyorum senin gercek goz rengini, gercek bakışını... (şeffaf lense girmeyelim, onun yeri bura değil.)
23.kullanan ve kullanacak tipler bellidir. numaralı olup olmaması bu noktada bi onem teşkil etmez.24.kişilerin anlamsız ve olu balık gibi bakmalarını itina ile sağlayan yumuşak,jolemsi yapı.
25.kişiyi ozelleştiren en onemli şeylerden biri olan bakışları sahteleştirmeye yarayandır. guzelleştirmez aksine basitleştirir kanısındayım.27.kişiye ne kadar yakışırsa yakışsın bir turlu alışamadığım, cok ıtıcı gelen şey. konustugum, gozlerıne baktıgım kısının bir gun kahverengı gozlu, bır gun daha acık renk gozlere sahıp olması o kişiyi gozumde itici kılıyor, isteyen geri kafalı veya muhafazakar desin, tshirt, etek fln değil ki bu sıkıldığında başka rengını alııp giyesin.
28.renkli goze aynı renkte lens takıldığı zaman cok şahane duran icat. her zaman değil tabi, goz rengini belirginleştirmek istediğinizde, ozel bir gunde vs. mavi goze mavi, yeşil goze yeşil renk gibi... yoksa kahverengi ustune mavi renk, kusarım, o.
31.gozlerinden ve haliyle kendinden hoşnut olmayan kişilerin rağbet ettiği lens turu. canım benim sen renkli lens taktığında guzel olmuyorsun aksine "ben kompleksliyim gozum renkliymiş gibi davranıyorum" diyerek rezil oluyorsun bebeğim. doğal ol, guzel ol.32.olu eşek gozu sendromu.belli bir mesafeden hoş da dursa(bazı kişilerde o da)
genelde bu sendroma sebebiyet veren durum.
parlak mavileri elektrik yeşilleri menekşe renkleri
yapmayın etmeyin
yada deneyin hevesinizi alın gecsin.
gulen yuzluleri cicek desenlileri falan da var onların daha zor bulunan
onlardan kullanın yada yani.
yoksa o ne oyle
her baktığımızda bir korku bir anlık şok
noluyor?!
34.aynı para ile syborg bakışı ile olu kopek bakışı arasında bir bakışa sahip olmak isteyenlerin bununla birlikte sahtekar ve goz bebeklerine bir şey batmışcasına suni bakabileceğini garanti eden şey.