Bir arkadaşım vardı mahallemizde yuzu guzel bi kız :CuvCuv: fiziksel ozelliklerimizde başabaştı surekli "o cocuk bana teklif etmişti bu cocuk benden hoşlanıyodu şu peşimden cok koştu" diye anlatan tip kızlardandır layhayhoy o lisede hep vardır ya populer kız bense itiraf ediyorum lisede bakımsız bi kızdım cıktığım bile olmamıştı fakat bu kuralı universitede bozdum giyim tarzımı sac sitilimi yeniledim guzel makyaj yapmaya başladım alışveriş-parfum-sacduzleştiricisi vazgecilmezim oldular:lepi: facebooktan beni bulan arkadaşlarımın ilk cumlesi cok değişmişsin oluyor resimlerime bakarken ben bile kendimi tanıyamıyorum a.s arkadaşım ise liseye oranla daha sade bi kız olmuş ama guzelliğinden bişiy kaybetmemiş neyse onun benim yanımda komplekse girdiğini hissetmeye başladım sengozlerimebaksanab.yolda yururken bana laf attıkları icin morali baya bozuldu:dilcikar: zira bu tur şelere pek bi onem veriyo artık benimle cıkarken acayip susleniyo yine gordumki aslında yuz guzelliğide değil onemli olan:1no2: sokakta aslında dile getirilmeyen bi olay vardır buna "kısa, tanımadığınız ve bidaha gormeyeceğiniz erkeklerle kesişmelersositososito" diyebiliriz ben şahsen cok yaşıyorum bunu cok bakıldığı zaman galiba bugun cok guzelimsengozlerimebaksanab az bakıldığında noluyo ya:dilcikar: diyorum yine aynı sonuca varıyorum BEĞENİLMEK tabiri caizse talep gormek BAKIMLI olmakla cok orantılı oysaki aynı YUZ , aynı BEDEN değişen sadece PAKETLEME.