Merhaba arkadaşlar..ben nc ocre sahibiyim renk fena değil idare eder...ancak haresinin cok ince oluşundan ve lensin gozumde kaymasından rahatsızım...
ben bu kayma sorununun lensin gozume gore az bombeli (cok yassı) gelmesinden ve capının buyuk gelmesinden olduğunu sanıyorum..kendi gozumu hareket ettirince veya başımı biraz yana eğince kendi gozumun yanları ve altları acılıyor altından kendi gozumun kenarları gozukuyor..renkli kısmın ucları da gozbeyazına taşıyor...
bundan yola cıkarak opti -free marka solusyonun eski tecrubelerimde lenslerin capını biraz daraltıp toparladığını ve lenslerin bombesini arttırdığını farketmiştim...acaba ben opti-free alarak onun vereceği etkiyle hem kayma sorunundan kurtulup hem de lens biraz buzuşeceği icin kenardan kendi gozumun kenarları daha fazla gozukur de daha kalın hareli lensmiş gibi gozukur mu ?
opti free yi de pek sevmiyorum ama napıyım ?
yoksa gidip kendime kalın hareli yeni bir lens mi alayım ? nc serisini opti free ile kullananlardan ozellikle fikir istiyorum...
Kontakt Lens Sizce solusyon mu değişmeliyim ? yeni lens mi almalıyım ? (nc sorunları)
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- Kontakt Lens Sizce solusyon mu değişmeliyim ? yeni lens mi almalıyım ? (nc sorunları)