ben ela gozlu, koyu kahve saclı,buğday tenliyim 1,65 boyundayım
genel olarak kendime hicc bakmam lise sona kadar bakımlıydım tek... makyaj pek yapmam yuzumde sivilceden eser yokk Allah a cokkk şukurr.... bakmamamın sebebi hicc kendime bakmamamın sebebi eksikliğini hicc hissetmemiştim ne biliyim sevgili konusunda, ortamda vs. ama dun komşu (makyajı arada yapıorum ama) goz kalemi sursen bakımlı gibi gorunuosun ne bu cok dertliymiş gibi dedi yha guzel kızsın ama. ben senden daha bakımlıyım dedi... 2 cocuk annesi(ustelik yeni doğum yaptı)(yanlış anlaşılmasın yeni doğum yapan kişi ki diğer cocuuda kucukse pek kendine bakacak fırsatı olmuyar onun icin dedm) UTANDIMMMMMMMMMMMMMMMMM
gittim aynaya baktm yha duşundum ozel gun yada goruşme haricinde normal gunluk hayatta en son n zaman makyaj yaptmm diye son 4 senedir sacımı boyamaya karar verdiğim halde boyamıyorum niye amann uraşmiim yha

2 gundur kendime bu ne paspallık saldın i ce diyorum (buna diğer buyuk sebep son zamanlarda aldıım kilo da diyebilirm aslında) ve bayramda hep ertelediklerimi yapmak istiyorum... işe sac rengimden başlamak istiyorum mesela
istediğim yuzum oval kaş yapım kavisli

bana uygun sac rengi- renkli lens(astigmatım var)

giyim konusundada attıım elbiselerimin yerine albise almaya başlıcam, artık kot-tişort eskisi takılmıcam(ama sanmıyorum cok rahatlar cunku)