Erkeklerin geneli renkli lensleri itici buluyor, yapay ve boş bakışlar oluşturdugunu duşunuyorlar seksi bulmuyor ve renkli lens takan kadınları kompleksli buluyorlar..
olumsuz yorumlara ornekler..
etrafa olu balık gibi bakmak icin birebir olan goz protezi. fena diil olanına bile rastlamadım.
lensin kaymasi durumunda bir goz bebeginin saga digerinin sola bakmasi turunden sacmaliklara yol acabilen, bu nedenle insani sasi gosteren lens turu.
goz renklerini deiştirmek icin taktıkları fakat karşısındakilere guzel gozukememek le birlikte birde takma gozu varmış gibi gorunduğu icin hic bir şekilede konulşurken gozlerine bakamadığım insanların kullandıkları nesne ( baya da pahalı yaa)
kahverengi ve şeffaf olanları renkliden saymazsak eğer, kendi goz rengini farklı gostermek icin takılan renkli lensler kadar komik bir aksesuar duşunuyorum, ama bulamıyorum. bir insan bu kadar kompleksli olur mu, goz rengini değiştirecek kadar? yakışsa neyse de...
şeffaf lens takanı bile hemen anlarım, boş, anlamsız, bon bakışlarından, fakat, bu kahverengi gozun ustune renkli lens takıp şekil yapmaya calışanlara ekstradan bir de gulerim. hele bir de orda burda enteresan bir şekilde artis artis pozlar takınıyorsa bu lenslerleyken...
haa... bu arada... banane lan?
banane oluyor olması, gulmemi engelleyemez yine de...
takanın renkli gozlu değil de renkli lensli gorunmesine yol acan goz ici yabancı cisim.
"su yeşili aldım bak ne kadar doğal di miiii?" diyen kurbağa gozlu tipler yaratan kontakt lens ceşidi. doğal durmaz arkadaşım. o kadar. ama "atraksiyon olsun, mor alayım, turuncu alayım, hatta yeşil alıp aynaya bakınca bir an şaşırayım" diyen insanlar icin idealdir.
takanların ne kadar kotu bir goruntuye sahip olduklarını bilmediklerini duşunduğum lensler. insanlar guzelleşicem diye kendini cirkinleştiriliyor . son derece yapay bakışlar kazanıyorlar. kahverengi gozlu olup guzel bakmasını bilen, gozlerinin ici gulen insanlar cok daha guzeldir.
takılmaması gerekendir.
valla bak.
balık gibi, ifadesiz, donuk gozler ortaya cıkarır. komik duruma duşersiniz.
iki saattir guluyorum mesela ben.
esmer, kara kuru, kolları bile kıl icinde olan bir arkadaşımın * ben artık mavi gozlu olmak istiyorum diyerek aldığı ve senelerce cakma mavi gozluluğune ve cakma sarı kafasına bir tarafımızla gulduğumuz durumu yaratan lens.
guzelliğin goz renginde değil bakışta olduğunu bilmeyenlerin tercihi.
o yuzden farklı renkte lens takıp bon bakışlara sahip oluyorlar.
bu lenslerden takanları yan yana gozleri acık bir şekilde yatırmak ve siyah beyaz fotoğraflarını cekmek istiyorum. eminim ki elde ettiğim sonuclar amator fotoğrafcıların istiklal caddesi'ndeki balıkpazarı'nda bir heves cektikleri siyah beyaz balık tezgahı fotoğraflarından farklı olmayacaktır. olaya yepyeni bir yaklaşım getireceğim, hic şuphem yok. valla bak.
insanın en canlı gorunen bolgesini olduren. makyajla, takıyla, modayla, otla, bokla zaten doğallık namına bir şeyi kalmayan insanın kalan son gercekliğini de yok ederken, oleli birkac gun olmuş ceset gozune benzer hale getirmesi de işin bir ironisi sanırım.
ici boş dukkanın vitrinini kapatan gazete kağıtları.
cok heves etmişken son anda almaktan vazgectiğim lens turu.
koyu renk gozlerde on profilden gideri olsa da yandan bakınca o koyu renk halkayı gorunce bayağı urkuyorsunuz.
ben yanımda oturan kızdan bayağı urkmuş, lens mi diye sormuştum. ve bozularak 'o kadar belli mi yeaa' demişti.
aman aman, uzak durmakta fayda var.
Kontakt Lens Erkeklerin renkli lens hakkında duşunceleri
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- Kontakt Lens Erkeklerin renkli lens hakkında duşunceleri