Arkadaşlar benim mavi goz takıntım ileri boyutlarda, annem oyle doğuraymış keşke de bu zahmetten kurtulaymışım Piyasadaki tum lens markalarını hemen hemen denedim; Solotica, Bausch&Lomb, Create Eyewear, Soleko Tricolor, Queen Color, Amazon, Eye Kandy... En sonunda oyle bir lens buldum ki denemelerime son verdim her anlamda işte budur dedim; Freshlook Colorblends aylık lens serisinden Parlak Mavi (yeni cıkan bir renk) dış ulkelerde Brilliant Blue olarak geciyor. Halbuki seneler seneler oncesinde Freshlook lenslerini denemiş ve burun kıvırarak hic beğenmemiştim. Carşam gibi dağılan, kolayca yırtılan hic de doğal durmayan bir lens olarak biliyordum Freshlook'u. Bence bir grup lensleri halen de oyle. Ama bu son cıkarttıkları 3 yeni rengin boyaması farklı, yapısı da daha iyi. Cok hassas gozlerim vardır coğu lens bende bulanık gorme ve kayma sorunları yapar. Bu lens gozume oyle bir oturdu ki, kayma problemi hic yok hatta gozumde olduğunu dahi unutuyorum. Aylık lens fiyatı da 35 TL. Yıllık lenslere gore hesapladığınızda belki pahalıya geliyordur ama her ay 35 TL neye harcamıyoruz ki? Bir mavi lens ancak bu kadar doğal durabilir bence boyamasına ve capcanlı rengine bayıldım. Yeşilini de aldım ama yeşili maalesef bunun kadar canlı ve doğal durmadı bende. Kendi gozlerim cok koyu kahverengi. Belki gozleri ela yada acıkkahve olanlarda yeşili de cok guzel durur. Bir de gumuş grisi diye bir rengi var onu hic denemedim, maviden o kadar memnunum ki sanırım artık hep onu alacağım